Vad gör jag nu?

Mitt liv / Permalink / 0
Det känns som om jag tappat er en hel del, eller ja, jag vet att jag har det för att jag hade ett helt års paus från min blogg! Vad gör jag nu för tiden och vad har hänt sen sist? :)

Jag studerar fortfarande till Grundlärare F-3 på högskolan och jag tar ÄNTLIGEN examen nu till Juni! Jag har sedan sist flyttat till en ny stad och skaffat mig en pojkvän och vi har blivit sambos! Det är helt ärligt det som gjort att jag inte bloggat, jag har bara haft ett så bra år och jag har varit jättelycklig och livet har flytit på! Sammtidigt som jag har varit superupptagen med skolan och allt som har med det att göra eftersom jag gick in i mitt 4e och sista år :) Sen har jag även jobbat extra på sommaren och även på kvällar och helger så när jag väll kan ta det lugnt så har jag och min pojkvän mest spelat spel, kollat film eller serier :)
 
MEN, jag har kollat på MYCKET film och serier sen sist så jag har mycket att skriva om och mycket att ta igen! Så jag ska försöka skriva och skriva och publicera på mycket för det tycker jag är kul!

Har ni frågor, eller vad som helst, kommentera eller kontakta mig var som helst, jag svarar alltidd och älskar att få tips och idéer från er med! :)
Till top