Serietips! - White Collar

Film & Serietips, Tv-serier / Action, Crime, Drama, Matt Bomer, Neil Caffrey, Tim Dekay, White Collar, komedi / Permalink / 0
En serie jag vet att jag inte har hunnit att rekomendera till er ännu är denna, White Collar! Jag blev helt fast i den här serier när min sambo tvingade mig att se den på Netflix för några månader sedan! 
Whiter Collar handlar om en känd bedragare och tjuv vid namn Neil Caffrey (som spelas av Matt Bomer) som blir fångad av FBI efter rymt från dem i tre år. Efter han suttit inne i nästan 4 år rymmer han för att leta efter sin flickvän Kate men då hittas hans igen av FBI agenten Peter Burke (spelad av Tim Dekay), denna gången så föreslår dock Neil att han ska få en deal då han hjälper Burke och FBI att hitta andra farligare kriminella med hjälp av sin extremt bra talang som bedragare. Burke går med på detta och Neil får därför hjälpa FBI som en del av sitt straff. Där börjar en väldigt speciell relation mellan Neil och Burke som man får följa genom serien.

Min fina beskrivning ovan kanske inte låter jätterolig men jag lovar er att det är den! Serien är både komisk många gånger och seriös och fylld av drama och det som gör det bäst är hur bra Matt Bomer och Tim Dekay är i sinna roller och det gör att serien får en mysig känsla och jag var helt besatt av serien tills jag hade sett klart allt! Matt Bomer har alltid varit ett riktigt chamrtroll så man älskar automatiskt hans karaktär och gör att serien blir hur chamrig som helst och att Neil Caffrey nu är en av mina all time favorit karaktärer!

Det är också skönt med den här serien för det händer mycket och den är ofta väldigt intressant i hur fallen de försöker lösa går till och vilka slags tekniker de använder sig av för att lösa det!!

Jag rekomenderar iallafall den här serien starkt för er som vill ha något att se! Serien fick 6 säsonger och finns att se på Netflix om ni vill se!Till top