Gilmore Girls: A year in the life (2016)

Tv-serier / gilmore girls, serie / Permalink / 1

Jag måste skriva om detta, måste dela med mig av något slags inlägg där jag pratar om de nya Gilmore Girls avsnitten på netflix!!De som läst min blogg innan vet nog att jag älskar Gilmore Girls, jag har till och med en tatuering på min arm tillägnat serien vilket jag älskar haha :) 

Iallafall, jag är faktiskt riktigt nöjd med de nya avsnitten! Såklart kändes det konstigt att se allt efter så lång tid och trots att set var 4 avsnitt varav alla var 90-minuter långa så ville jag ha mer, se mer, får veta mer!! 
 
Jag är så sjukt glad och stolt över att ah, alla var med, till och med Melissa McCarthy gjorde sig tid så att sookie kunde vara med! Det var så fint att  se för man vet hur mycket Gilmore Girls betyder även för de som gjort den och de skådespelare som var med i serien så alla ville ta del av detta och göra det så bra dom möjligt!!
 
Jag tycker självklart att det var riktigt ledsamt med Richard, att han är död och att skådespelaren på riktigt även gick bort för inte så länge sen i cancer, det gjorde faktiskt att jag satt framför tvn i första avsnittet och grät när de pratade om hur han var borta och sånt, det kändes verkligen så sorgligt! Men jag tyckte de hanterade det fint och man får se Emilys resa till att hitta sig själv  utanför deras giftemål, vilket hon behövde!
 
Sen tycker jag att man äntligen fick se Lorelai och Luke, att man fick se vad som hände efter de sista avsnittet för det var nog inte bara jag som satt och var frustrerad över att de inte blev tillsammans för äns det allra sista! Man ville ju se mer! Och det var även bra, eller ah behövligt att de gjorde att Lorelai fick perspektiv på sig själv och allt som hänt på ett relativt lugnt sätt, förr var hon så dramatisk med allt men det kändes som de gjorde hennes story bra nu, är nöjd med det!
 
Jag vill inte spoila allt för mycket men det med Rory och hennes händelser, hallå eller, nu måååååste de ju göra mer! Komma med fler avsnitt! Så kan man ju inte lämna det och bara låta oss fortfarande undra över massa saker! Och Vad som händer, så är jag alltid team Jess!!

Kul att se att kirk var sig själv och lika udda som alltid, att Paris fortfarande var Paris i hennes attityd, att Lukes diner var kvar, dock konstigt att se Lukes dotter så gammal nu, då fick man perspektiv på tiden som har gått! Och att alla i Stars Hollow var sig själva, så fint! deet ända jag egentligen inte gillade var den scenen där de hade någon slags teater uppvisning och den var sååååå lång, den hade de definitivt kunnat förkorta, men det var nog det ända jag inte var helt nöjd med :)

Jag kan babbla på i en evighet men jag lämnar det nog så , fråga gärna om ni vill veta mer! Jag tyckte det iallafall var smart att göra ett års händelser, då man hade så mycket att "Catch up on" sen sist! och allt med Lorelais kärlek för snö, deras festivaler och allt sånt mysigt fick de med!
 
Ja, jag är sjukt nöjd och jag var nervös och sjukt lycklig den helgen när avsnitten släpptes, jag hade längtat så sjukt länge och bara drömt om att detta skulle hända! Hih!!! Nu får vi beeeee om att de kommer ut med mer en vacker dag! vad tyckte ni???!
#1 - - Lina:

Själv blev jag besviken på A year in the life. Visst fanns en Gilmore-känsla, men vad de valde att göra med det var en besvikelse. De som inte har sett den och inte gillar SPOILERS bör inte läsa vidare. När serien slutade för alla dessa år sedan kände jag mig ändå ganska nöjd. Rory gick sin egen väg, en uppenbart inte käpprak karriärväg uppåt, men hon antog utmaningen framför att "bara" gifta sig med killen osv.
Och så får man efter alla dessa år som passerat se henne förpassad till en slags älskarinna till killen vars frieri hon avböjde, en karriär i totalt nerdyk så hon har fått åka hem till mamma med svansen mellan benen och avsnittens fokus verkar trycka mycket på hennes misslyckanden med ett enda stort WTF-avslut. Jag hoppas verkligen de gör några fler avsnitt och styr upp situationen så jag kan återfå lite respekt för Rory. =P

Till top