Buffy the vampire slayer 20 år!!

Mitt liv, Sociala Medier, Tv-serier / Btvs, Buffy, buffy the vampire slayer / Permalink / 0
Igår var det egentligen som tvserien Buffy the vampire slayer firade 20 år sedan det började!!! Och jag MÅSTE ju nämna det här på bloggen! Jag kan inte äns beskriva vad Buffy egentligen betyder för mig, ni som läst min blogg länge eller känner mig personligen ver att Buffy är den seren som startade allt, den som gjorde att jag blivit den personen jag är idag! Jag kommer aldrig glömma när jag första gången såg avsnittet på tv när jjag var runt 9års åldern, jag blev kär direkt och sedan dess har jag sett om serien om och om igen varje år och den är lika bra nu som då! 

Buffy the vampire slayer satte standarden för mycket, den visade en stark kvinnlig karaktär på det sättet och var helt unik i sin feministiska syn då och har varit inspirationen till såå mycket sen dess! Det är en serie som vågade blanda genrer, komedi, skräck, action och romance! Det är till stor del varför jag älskar den, man kan skratta , man kan gråta, det är spännande och det är hemskt! Med massor av charm, med ett helkt eget språk och roliga referenser!

Jag vet inte äns vad jag ska skriva mer för den betyder såå mycekt för mig, den serien har alltid  varit det som gjort att jag orkat med jobbiga dagar i tonåren, det som lärt mig engelska, det som gjort att jag älskar tvserier och film! Joss Whedon, som skapat serien är min hjälte!

Mycket lades upp angående seriens 20års jubleum igår, speciellt av de som medverkat! Så här nere får ni lite av deras kommentarer! :) <3

 
 
 
Till top