Serietips! - Suits

Film & Serietips / Permalink / 1

Ännu en serie jag har sett det senaste året, som fortfarande går är Suits och vill verkligen tipsa er om den!Suits handlar om en kille vid namn Mike (spelad av Patrick J Adams) som har fotografiskt minne och som under en drug deal gone wrong hamnar på en jobb intervju på en av New Yorks bästa advokatfirmor med en av de bästa advokaterna Harvey Specter (spelad av Gabriel Macht). Harvey ser Mikes extrema talang och anställer honom trots att han inte har gått klart law school då han hoppade av, och måste därför lura alla att han har det.

Jag tycker Suits är grym! Speciellt de första säsongerna! Det är något med de karaktärernas dynamik mot varandra och den storylinen med mellan Mike och Harvey! Destu längre man ser serien destu mer älskar man karaktärerna och hur dem är på denna advokatfirma! Donna (Sarah Rafferty) är Harveys assistent och hon är grym, sån jävla cool brud som bara fixar allt åt Harveey! Louis Lit, en annan advokat på firman är en sån man älsk-hatar och det är nästan min favorit del med serien! Och Harvey i sig är en grym advokat och en sån kille som bara kan fixa allt och snacka sig in i vilka situatioer som helst nästan!
 
Så jag rekomenderar definitivt att ni ser Suits. Jag trodde inte alls jag skulle gilla en advokat serie men det visade sig att det var värt för Suits är grym! 

Gilmore Girls: A year in the life (2016)

Tv-serier / gilmore girls, serie / Permalink / 1

Jag måste skriva om detta, måste dela med mig av något slags inlägg där jag pratar om de nya Gilmore Girls avsnitten på netflix!!De som läst min blogg innan vet nog att jag älskar Gilmore Girls, jag har till och med en tatuering på min arm tillägnat serien vilket jag älskar haha :) 

Iallafall, jag är faktiskt riktigt nöjd med de nya avsnitten! Såklart kändes det konstigt att se allt efter så lång tid och trots att set var 4 avsnitt varav alla var 90-minuter långa så ville jag ha mer, se mer, får veta mer!! 
 
Jag är så sjukt glad och stolt över att ah, alla var med, till och med Melissa McCarthy gjorde sig tid så att sookie kunde vara med! Det var så fint att  se för man vet hur mycket Gilmore Girls betyder även för de som gjort den och de skådespelare som var med i serien så alla ville ta del av detta och göra det så bra dom möjligt!!
 
Jag tycker självklart att det var riktigt ledsamt med Richard, att han är död och att skådespelaren på riktigt även gick bort för inte så länge sen i cancer, det gjorde faktiskt att jag satt framför tvn i första avsnittet och grät när de pratade om hur han var borta och sånt, det kändes verkligen så sorgligt! Men jag tyckte de hanterade det fint och man får se Emilys resa till att hitta sig själv  utanför deras giftemål, vilket hon behövde!
 
Sen tycker jag att man äntligen fick se Lorelai och Luke, att man fick se vad som hände efter de sista avsnittet för det var nog inte bara jag som satt och var frustrerad över att de inte blev tillsammans för äns det allra sista! Man ville ju se mer! Och det var även bra, eller ah behövligt att de gjorde att Lorelai fick perspektiv på sig själv och allt som hänt på ett relativt lugnt sätt, förr var hon så dramatisk med allt men det kändes som de gjorde hennes story bra nu, är nöjd med det!
 
Jag vill inte spoila allt för mycket men det med Rory och hennes händelser, hallå eller, nu måååååste de ju göra mer! Komma med fler avsnitt! Så kan man ju inte lämna det och bara låta oss fortfarande undra över massa saker! Och Vad som händer, så är jag alltid team Jess!!

Kul att se att kirk var sig själv och lika udda som alltid, att Paris fortfarande var Paris i hennes attityd, att Lukes diner var kvar, dock konstigt att se Lukes dotter så gammal nu, då fick man perspektiv på tiden som har gått! Och att alla i Stars Hollow var sig själva, så fint! deet ända jag egentligen inte gillade var den scenen där de hade någon slags teater uppvisning och den var sååååå lång, den hade de definitivt kunnat förkorta, men det var nog det ända jag inte var helt nöjd med :)

Jag kan babbla på i en evighet men jag lämnar det nog så , fråga gärna om ni vill veta mer! Jag tyckte det iallafall var smart att göra ett års händelser, då man hade så mycket att "Catch up on" sen sist! och allt med Lorelais kärlek för snö, deras festivaler och allt sånt mysigt fick de med!
 
Ja, jag är sjukt nöjd och jag var nervös och sjukt lycklig den helgen när avsnitten släpptes, jag hade längtat så sjukt länge och bara drömt om att detta skulle hända! Hih!!! Nu får vi beeeee om att de kommer ut med mer en vacker dag! vad tyckte ni???!

Vad gör jag nu?

Mitt liv / Permalink / 0
Det känns som om jag tappat er en hel del, eller ja, jag vet att jag har det för att jag hade ett helt års paus från min blogg! Vad gör jag nu för tiden och vad har hänt sen sist? :)

Jag studerar fortfarande till Grundlärare F-3 på högskolan och jag tar ÄNTLIGEN examen nu till Juni! Jag har sedan sist flyttat till en ny stad och skaffat mig en pojkvän och vi har blivit sambos! Det är helt ärligt det som gjort att jag inte bloggat, jag har bara haft ett så bra år och jag har varit jättelycklig och livet har flytit på! Sammtidigt som jag har varit superupptagen med skolan och allt som har med det att göra eftersom jag gick in i mitt 4e och sista år :) Sen har jag även jobbat extra på sommaren och även på kvällar och helger så när jag väll kan ta det lugnt så har jag och min pojkvän mest spelat spel, kollat film eller serier :)
 
MEN, jag har kollat på MYCKET film och serier sen sist så jag har mycket att skriva om och mycket att ta igen! Så jag ska försöka skriva och skriva och publicera på mycket för det tycker jag är kul!

Har ni frågor, eller vad som helst, kommentera eller kontakta mig var som helst, jag svarar alltidd och älskar att få tips och idéer från er med! :)
Till top