Serietips! - Suits

Film & Serietips / Permalink / 1

Ännu en serie jag har sett det senaste året, som fortfarande går är Suits och vill verkligen tipsa er om den!Suits handlar om en kille vid namn Mike (spelad av Patrick J Adams) som har fotografiskt minne och som under en drug deal gone wrong hamnar på en jobb intervju på en av New Yorks bästa advokatfirmor med en av de bästa advokaterna Harvey Specter (spelad av Gabriel Macht). Harvey ser Mikes extrema talang och anställer honom trots att han inte har gått klart law school då han hoppade av, och måste därför lura alla att han har det.

Jag tycker Suits är grym! Speciellt de första säsongerna! Det är något med de karaktärernas dynamik mot varandra och den storylinen med mellan Mike och Harvey! Destu längre man ser serien destu mer älskar man karaktärerna och hur dem är på denna advokatfirma! Donna (Sarah Rafferty) är Harveys assistent och hon är grym, sån jävla cool brud som bara fixar allt åt Harveey! Louis Lit, en annan advokat på firman är en sån man älsk-hatar och det är nästan min favorit del med serien! Och Harvey i sig är en grym advokat och en sån kille som bara kan fixa allt och snacka sig in i vilka situatioer som helst nästan!
 
Så jag rekomenderar definitivt att ni ser Suits. Jag trodde inte alls jag skulle gilla en advokat serie men det visade sig att det var värt för Suits är grym! 
Till top