Pretty Little Liars - 7x20, Til deAth do us pArt - Serieavslut!

Tv-serier / Pretty Little Liars, The C.W / Permalink / 2
Ja då kom den dagen som borde ha kommit för några år sedan redan, nämligen dagen då Pretty Little Liars tog slut! Så läs inte vidare om ni inte sett alla avsnitt som kommit ut för jag kommer spoila en hel del.

Sju säsonger av denna serien och jag måste säga att det var två säsonger för mycket. Jag gillar serien, don't get me wrong, men jag tycker en sån här storyline blir töntig och lätt utdragen när det handlar om samma sak i sju år. Ja, ska vi komma rakt till saken, till det stora avslöjandet som vi nu väntat på i alla dessa år, avslöjandet av A, eller som det nu blir A.D...
 
Självkart var den en tvilling till Spencer som var A.D, och där har jag två tankar. Första tanken är att det är tur att inte någon av tjejerna var A.D då det hade känts som ett helt oplanerat slut och andra tanken är att det är så sjukt typiskt ungdomsserier nu för tiden att ta in tvillingar, doppelgangers och liknande, jag menar snälla! Börjar bli extremt töntigt och förutsägbart, ibland känns det som en lättare utväg för dem än att bara hitta en annan karaktär med motiv nog att göra detta. Så snälla sluta med att ta in samma skådespelare som ska spela andra roller, blir så uttjatat nu... ja om ni sett mycket serier från speciellt The C.W så borde ni känna igen vad jag pratar om (The vampire diaries....The originals..Ringer...osv osv osv). Sen var det även riktigt svårt att ta Troian (hon som spelar Spencer och nu Alex) seriöst med den extrema brittiska dialekten hah, gillade rollen och så, men svårt att se henne fejka dialekt så mycket.

Förrutom avslöjandet av A.D så var avsnittet rätt bra, man fick liksom ett efterlängtat avslut för karaktärerna, såsom Ezra och Arias bröllop, att Emily och Allison förlovade sig, att Hannah blev gravid osv. Man märkte dock,  tyckte jag, att det var deras sista inspelning då de tårar som hela tiden kom, märktes att de var äkta. Sen fick man ju även se I. Marlene King (som är skaparen av serien) i en roll som fotograf vid bröllopet, vilket var lite kul!

Knäppt slut dock, att Mona fångade Alex och Mary Drake och hade dem som dockor i ett dockhus haha.. typiskt henne, hon är ju lite smått psyko hon med. Ja så nu är det över, vad tyckte ni om hur de slutade och vem som var A.D?


#1 - - Mikaela:

Vilken fin bild :)

#2 - - Micaela:

Va? PLL går på Freedom, inte CW 😊

Svar: haha ja de gör det, såklart, wtf, men min point stays the same :P trött på ungdomsserier som gör så rättare sagt :P
Seriesmaniac

Till top