Famous in love - Säsong 1

Tv-serier / Drama, Famous in love / Permalink / 0
Såg klart serien Famous in love för ett bra tag sedan, någonstans hade hela säsong läckt samtidigt så man kunde se alla avsnitt direkt när första avsnittet hade kommit ut på tv. 

Jag fastnade för serien trots att den inte var den bästa och ibland även rätt töntigt! Jag tyckte deras story var rolig att se, på så sätt att den handlar om en tjej som blir känd över en dag nästan efter hon får en roll i en stor film och hur hon hanterar det med sina vänner och sig själv i sitt nya liv i Hollywood.

I huvudrollen har vi Bella Thorne som jag brukade ha ett problem med av ingen anledning alls, men nu har jag börjat tycka om henne och hennes konstiga sätt att vara (ja jag följer henne på instagram hah). Sen har vi även Charlie DePew, Georgie Flores och Carter Jenkins i stora roller i serien. Serien är väldigt enkel och lite mysig att kolla på, vilket nog var det som gjorde att jag fortsatte att kolla på den, sen tycker jag även av Carter Jenkins roll som Rainer, han är väldigt charmig vilket gör det bättre haha. Dock måste jag redan nu säga att jag inte riktigt var ett fan av Paige's (Bella Thorne) vänner, hennes bästa tjejkompis Cassandra kändes väldigt egoistisk och hon som skådespelare drog ner serien en hel del, vilket kan bara vara min egen åsikt ,men det gjorde att jag gillade serien mindre. Sen tycker jag även att hennes bästa killkompis Jake var rätt tråkig och drog mest ner henne från när det blev bra i andra delar av hennes liv. 

Så ja, vet inte riktigt om jag helt skulle rekommendera serien, definitivt något ni kan se, om ni som jag inte har något annat att kolla på och vill ha något lätt. Men hade nog gett er andra tips innan jag sa att ni ska se den här.
Till top