Famous in love - Säsong 1

Tv-serier / Drama, Famous in love / Permalink / 0
Såg klart serien Famous in love för ett bra tag sedan, någonstans hade hela säsong läckt samtidigt så man kunde se alla avsnitt direkt när första avsnittet hade kommit ut på tv. 

Jag fastnade för serien trots att den inte var den bästa och ibland även rätt töntigt! Jag tyckte deras story var rolig att se, på så sätt att den handlar om en tjej som blir känd över en dag nästan efter hon får en roll i en stor film och hur hon hanterar det med sina vänner och sig själv i sitt nya liv i Hollywood.

I huvudrollen har vi Bella Thorne som jag brukade ha ett problem med av ingen anledning alls, men nu har jag börjat tycka om henne och hennes konstiga sätt att vara (ja jag följer henne på instagram hah). Sen har vi även Charlie DePew, Georgie Flores och Carter Jenkins i stora roller i serien. Serien är väldigt enkel och lite mysig att kolla på, vilket nog var det som gjorde att jag fortsatte att kolla på den, sen tycker jag även av Carter Jenkins roll som Rainer, han är väldigt charmig vilket gör det bättre haha. Dock måste jag redan nu säga att jag inte riktigt var ett fan av Paige's (Bella Thorne) vänner, hennes bästa tjejkompis Cassandra kändes väldigt egoistisk och hon som skådespelare drog ner serien en hel del, vilket kan bara vara min egen åsikt ,men det gjorde att jag gillade serien mindre. Sen tycker jag även att hennes bästa killkompis Jake var rätt tråkig och drog mest ner henne från när det blev bra i andra delar av hennes liv. 

Så ja, vet inte riktigt om jag helt skulle rekommendera serien, definitivt något ni kan se, om ni som jag inte har något annat att kolla på och vill ha något lätt. Men hade nog gett er andra tips innan jag sa att ni ska se den här.

Pretty Little Liars - 7x20, Til deAth do us pArt - Serieavslut!

Tv-serier / Pretty Little Liars, The C.W / Permalink / 2
Ja då kom den dagen som borde ha kommit för några år sedan redan, nämligen dagen då Pretty Little Liars tog slut! Så läs inte vidare om ni inte sett alla avsnitt som kommit ut för jag kommer spoila en hel del.

Sju säsonger av denna serien och jag måste säga att det var två säsonger för mycket. Jag gillar serien, don't get me wrong, men jag tycker en sån här storyline blir töntig och lätt utdragen när det handlar om samma sak i sju år. Ja, ska vi komma rakt till saken, till det stora avslöjandet som vi nu väntat på i alla dessa år, avslöjandet av A, eller som det nu blir A.D...
 
Självkart var den en tvilling till Spencer som var A.D, och där har jag två tankar. Första tanken är att det är tur att inte någon av tjejerna var A.D då det hade känts som ett helt oplanerat slut och andra tanken är att det är så sjukt typiskt ungdomsserier nu för tiden att ta in tvillingar, doppelgangers och liknande, jag menar snälla! Börjar bli extremt töntigt och förutsägbart, ibland känns det som en lättare utväg för dem än att bara hitta en annan karaktär med motiv nog att göra detta. Så snälla sluta med att ta in samma skådespelare som ska spela andra roller, blir så uttjatat nu... ja om ni sett mycket serier från speciellt The C.W så borde ni känna igen vad jag pratar om (The vampire diaries....The originals..Ringer...osv osv osv). Sen var det även riktigt svårt att ta Troian (hon som spelar Spencer och nu Alex) seriöst med den extrema brittiska dialekten hah, gillade rollen och så, men svårt att se henne fejka dialekt så mycket.

Förrutom avslöjandet av A.D så var avsnittet rätt bra, man fick liksom ett efterlängtat avslut för karaktärerna, såsom Ezra och Arias bröllop, att Emily och Allison förlovade sig, att Hannah blev gravid osv. Man märkte dock,  tyckte jag, att det var deras sista inspelning då de tårar som hela tiden kom, märktes att de var äkta. Sen fick man ju även se I. Marlene King (som är skaparen av serien) i en roll som fotograf vid bröllopet, vilket var lite kul!

Knäppt slut dock, att Mona fångade Alex och Mary Drake och hade dem som dockor i ett dockhus haha.. typiskt henne, hon är ju lite smått psyko hon med. Ja så nu är det över, vad tyckte ni om hur de slutade och vem som var A.D?


Scott Patterson skapar eget kaffemärke!

Kändisar / gilmore girls, kaffe, luke danes, scott patterson / Permalink / 0
Jag såg precis en grej som jag var tvungen att dela med mig av här! Scott Patterson, som vi alla känner igen som Luke Danes i min favorit tvserie Gilmore Girls, har berättat att han håller på att skapa sitt eget kaffe märke!

Tydligen älskar han kaffe, till skillnad från Luke då som bara dricker te haha. Efter A year in the life: Gilmore Girls hade de en hel del pop-up caféer som de döpte till Luke´s och som var helt inspirerad av serien. Detta blev en jättesuccée och därför tror de flesta, därbland även Scott, att även hans eget kaffe kommer bli populärt!

Han säger att de har en del att fixa innan kaffet släpps men han har däremot berättat att namnet på detta märke kommer att bli: Scotty P’s Big Mug Coffee. Så himla gulligt! Detta var vad han sa i en intervju han gjorde: "I'm developing my own coffee brand. We're almost ready to launch, but we want to have our ducks in a row before we come out with it. Quality coffee is something that I am obsessed with. It's the thing I look forward to every morning and throughout the day and throughout the evening and now throughout the middle of the night. It's going to be called Scotty P's Big Mug Coffee." 
 
Jag är taggad och kommer att köpa såfort jag ser vart det finns hihi! Måste ju testa då Luke´s är ett ställe man verkligen önskade fans på riktigt! :)
Till top