Veckans tvserier - v.29

Tv-serier / Game of thrones, Tv-serie, serier, suits / Permalink / 0
Game of thrones - 7x01, Dragonstone
Nu var det äntligen dags, efter över 1 års väntan är det tillbaka till Westeros! Jag tyckte avsnittet var helt okej, ingenting jättebra men det är ju inte alltid så i första avsnittet av en säsong. Jag gillade att Jon Snow stod på sig lite och inte ville straffa barnen till de som var på Ramseys sida i förra säsongen, visar på god moral och det är det jag gillar med honom! Sansa däremot kommer nog ge honom en hel del motsägelser då hon verkar mer arg på världen nu efter all skit som hände med henne när hon var med bland annat the lannisters! Sen tycker jag det var på tiden att Daenerys och Tyrion kom fram till ön där hennes pappa varit tidigare, det känns som hon äntligen hör hemma någonstans och kan göra något! Hennes handling har varit lite långsamgående på senare säsonger så hoppas hon verkligen kämpar för tronen snart. Jag tycker att hon ska ha tronen och antar att ett stort krig kommer i nästa, och sista säsongen, då inte alla andra i denna värld vet hur mäktig hon verkligen är!
 
Sen tycker jag verkligen inte om Cersei, visst hon är sjukt grym på göra sin roll helt galen, men gud va känslokall hon är, speciellt efter den kommentaren om att alla sina barn är döda och hur hon typ skiter i det då hon ändå lever och Jamie med, jag hoppas så mycket att Jamie är den som dödar henne då han faktiskt verkar ha förändrats en hel del sen första säsongen och verkar själv lite osäker på henne nu. Jamie borde teama upp med sin bror Tyrion, och släppa Cersei och hennes maktgalenhet. Tycker synd om Sam nu när han lever ett dock säkert liv, men han gillade ju att vara med sin bro Jon Snow, men antar att han måste dit nu och berätta om det han hittade i boken!
 
Sist men inte minst vill jag ju såklart nämna Ed Sheeran, jag tyckte han passade perfekt i den rollen han hade och man fick höra hans sköna ton i en liten sång, synd att han dock fått så mycket hat för det nu efter!

Suits - 7x01 - Skin in the game
Nu såg jag detta avsnitt några dagar efter det kom ut så därför skriver jag om förra veckans och denna veckans avsnitt i samma inlägg. Skriver dock om detta nu, innan avsnitt 2 kommit ut! Måste säga att jag tyckte första avsnittet var jättebra! Jag och min sambo kollar på den tillsammans och vi älskar Suits, men på senare säsonger har de varit väldigt nere och kämpigt och fullt med draama, vilket är bra. Men samtidigt har vi saknat humorn som de hade i början och att de faktiskt kan gå bra för karaktärerna och deras firma någongång och allt detta tyckte jag vi äntligen fick! Tillbaka hade vi den skämtsamma mobbningen mellan Mike och Harvet, vilket jag älskar, bossiga Donna som är grym och att det äntligen gick bra för firman! Så hoppas verkligen serien fortsätter i den här andan då kommer den bli bra! Mer humor och lättsamhet insläng i all advokatdrama!

Suits - 7x02, The statue
Detta var ett helt okej avsnitt, inget alltför jobbigt hände vilket är bra för jag är lite trött på att det alltid går nerråt för dem, det är som jag sa om förra avsnittet, dags att det går bättre för dem! Jag tycker dock det var bra att Harvey fick ett uppvaknande om hur han ska hantera firman. Visst Donna har gjort mycket om inte allt för Harvey men att ha henne som en senior parter är inget bra move, men att hon blev COO är perfekt, för då måste man inte vara advokat och hon kan göra för företaget det hon är bäst på! Ja jag tycker Donna förtjänar en bättre position än sekreterare så kul att hon nu är COO! Jag tycker också det är bra att Jessica fortfarande är med ibland och inte bara försvinner som karaktärer brukar, det känns meer realistiskt så och att hon fortfarande kan ge Harvey insikt, för ibland gör han väldigt drastiska saker. Också bra att Harvey inte lär Mike ge sitt pro-bono fall till Rachel, som han sa, han måste stå upp för sig själv om han någonsin vill bli respekterad! Tycker fortfarande väldigt synd om Louis, han är min favoritkaraktär, allt med honom är så roligt att se  och han spelar sin roll så bra, så jag känner det i hjärtat när han blev så illa skadad av hon tjejen som jag nu glömt av namnet på!
Till top