T@gged säsong 1 - Recension

Tv-serier / Skräckfilm, T@gged', awesomenesstv, serie, tagged, thriller / Permalink / 0
Jag såg hela första säsongen av tvserien T@gged förra veckan. T@gged är en tvseire som är skapad av AwesomenessTV som är ett nätverk som samarbetar med tusentals videoskapar runt om i världen och som först startade på youtube men som nu gör sina egna serier och filmer. 

T@gged handlar om tre tjejer som blir taggade och skickade hemska och hotande videor av någon kallad "Monkeyman". De tre tjejerna har alla något gemensamt och mycket hemligheter att dölja, serien ska visa på sociala mediers påverkan och hur de kan användas emot dig och den mörkare sidan av anonymitet.
I seriens huvudroller ser vi  Lia Marie Johnson, Lulu Antariska, Katelyn Nacon, Nick Fink och Danielle Savre. 

Anledningen att jag började kolla på den här serien var faktiskt för youtubern Claudia Sulewski är med i den, dock har hon en biroll då hon spelar kompis till en av huvudrollerna, men tycker hon är rätt bra , känns dock konstigt att se henne i något så seriöst!

Serien påminner av en kombination av Pretty Little Liars och har en känsla av gamla skräckfilmer såsom Scream och I know what you did last summer. Serien är alltså lite töntig och kan vara lite förutsägbar ibland, men jag  gillar ju dåliga skräckisar, det har jag alltid gjort. Jag älskar Scream och I know what you did last summer, de är några av mina favoritfilmer, trots att de är lite B och töntiga. Så jag tyckte om att ha den här serien att se då den var lite spännande och detta med sociala medier och hur försiktig man egentligen bör vara med det får ju lite mer uppmärksamhet! Sen tycker jag ju om allt med skräck, speciellt i serier, et är spännande och jag tycker om mystiska saker och det är väll därför jag aldrig kunde sluta titta på Pretty Little Liars heller.

Jag kan ju tycka att skådespelarvalen var lite det som gjorde att serien blev lite töntig, det känns som de kunde hittat bättre skådisar men samtidigt så ska de ju spela unga tjejer och det kanske är jag som börjar bli gammal och därför de känns såå töntigt?

Men ja, kan rekomendera den om ni tror att ni gillar lite scream/pretty little liars känsla på era serier  som jag gör, vilka även dem är i lite samma stuk! Det finns även en säsong 2 men jag har inte hunnit se den ännu, men det gör jag väll i veckan.
Till top