Supernatural spinoff påväg?

Tv-serier / Wayward sisters, supernatural, thriller / Permalink / 0
Jag vet att vi många gånger ni fått höra om en eventuell spinoff på Supernatural. Dock varje gång det har introducerats så har inte fansen eller skaparna varit nöjda och det har inte blivit av. Jag tror det har och göra med de ointressanta och opersonliga karaktärerna de försöker få med, fansen verkar vilja ha det som känns som Supernatural, något bekant!

Men då kommer vi till detta. Supernatural skaparna har börjat planera och rollsätta nya spinoff serien vid namn Wayward sisters. Denna gången kommer vi att följa bekanta ansikten, vilket personligen gör mig mycket nöjd! Serien kommer centrera till Kim Rhodes roll Jody Mills! Henne älskar man ju och hon har alltid varit som en extra mamma åt bröderna. 

I serien förrutom Kim kommer vi även se Kathryn Newton (Claire Novak) , Katherine Ramdeen (Alex Jones) och Birana Buckmaster (Donna Hanscum). Serien kommer alltså handla om Jody när hon tar hand om dessa tjejer som hennes fosterbarn och lär dem de hon kan om att skydda sig själv mot de övernaturliga krafter som finns i deras värld.

Jag är faktiskt taggad på den här serien, just för att den handlar om karaktärer jag faktiskt tycker om och som vi känner igen så väll från Supernatural! Hoppas den plockas upp och att vi får se mer av Jody och familjen! (Och ja serien är döpt efter en del av låten Carry on my wayward son, som vi alla vet är Supernaturals signatur låt!)
Till top