Serietips! - Workaholics

Film & Serietips, Tv-serier / Workaholics, komedi, serie, serier, sitcom / Permalink / 0
Vill ofta ge er serietips på sådana serier som redan är avslutade, då kan ni kolla igenom allt och bara njuta! Även om det finns många serier som går nu med som jag skulle rekomendera!

Nu vill jag iallafall rekomendera en serie som får mig att skratta varje gång och det är Workaholics! Workaholics är en väldigt speciell serie som är skapad av Blake Anderson, Adam DeVine och Anders Holm som även är de tre huvudrollerna med samma namn i serien! Det är en komediserie där de tre tillsammans arbetar på ett kontorsjobb där de säljer saker, samt att de bor i ett hus tillsammans! Serien har 7 säsonger och hade säsongsavslutning detta året! 

Serien är helt knäpp och har en väldigt överdriven humor, men enligt mig, på bästa sätt! Jag var innan ett stort fan av Adam DeVine, han är så go och har en helt galen humor, det var han som gjorde att jag ville se den från början, sen att han gjort en serie med sina in real life kompisar om deras slappa liv där de gärna gör så lite som möjligt, gjorde att jag ville se den direkt!

Jag förstår dock att denna serie inte kommer vara i allas smak, men för de som kommer ta mitt råd och kolla på den och har den liknande humorn som jag och även min pojkvänn, som vi båda altid sitter och skrattar åt den, då kommer ni inte ångra er! Skön och väldigt chill serie att kolla på utan någon egentlig handling! Därför är det en bra serie att ha på i bakgrunden eller bara när man vill ha någote extremt lättsmält! 
Till top