Fresh off the boat - serien som bör få mer uppmärksamhet!

Film & Serietips, Tv-serier / Fresh of the boat, komedi / Permalink / 0
Det finns en serie som jag bara måste passa på att prata om här! Serien heter Fresh off the boat och har nuvarande 3 säsonger men har även blivit föryad för en fjärde. Det är en komedi serie som fick premiär 2015 och som handlar om en asiatisk familj som lever i 90-talets Florida, serien är baserad på en riktigt kille, Eddie som även är med i serien och det är hans liv man följer. Serien följer Eddies familj och de alla är så extremt charmiga på sina egna sätt!

Jag vet att min beskrivning kanske inte låter superlockande, men det spelar ingen roll för den här serien är nog min all time favorit komedi serie! Det är något med alla karaktärer som jag älskar så mycket, pappan är en asiatisk kille med den mest amerikanska attityden och han är så himla go och får mig att önska att han var min pappa! Mamman är en kontrollerande kvinna som jag älskar då hon kan göra vad som helst, mot vem som helst och barnen, är så himla gulliga, speciellt de två yngsta. Serien är mysig, rolig, charmig, speciell, galen och så söt då den utspelar sig på tidigt 90.tal! Den har allt jag hade kunnat tänka mig i en komediserie!! 

Jag hoppas vekrligen ni ser denna texten, kollar in trailern och sen ser den ,jag lovar er ,ni kommer inte bli besvikna, ni kommer förstå precis vad jag menar och jag är så glad att min pojkvän introducerade den här serien för mig för nu försöker jag tipsa och se den med alla jag känner och träffar!
Till top