Film och serienyheter!

/ Permalink / 0
- Scream: Tvserien kommer att få en helt ny handling och nya skådespelare för sin tredje säsong. I rollerna har nu det bekräftats att vi kommer att se Tyga i rollen som Jamal och C.J. Wallace i rollen som Amir. Förrutom dessa rollsättningar är det ännu inte bekräftat vilka andra skådespelare vi kommer att se. Dock så har de sagt att det inte är troligt att säsong tre kommer att ha något att göra med handlingen i de två första säsongerna.

- Jessica Alba och hennes man Cash Warren väntar nu sitt tredje barn!  Paret lade upp en bild på instagram där  de hade tre ballonger och berättade där nyheten!

- Skådespelerskan Mindy Kaling från tvserien The mindy project väntar även sitt första barn! 
 
- Amazon har berättat att de ska göra en Agatha Christie tvserie, de ska ta novellerna och omarbeta dem till tv! De kommer att börja med Ordeal by innocence där vi ser skådisar såsom  Bill Nighy, Ella Purnell, Ed Westwick, Matthew Goode, Luke Treadaway, Morven Christie samt Eleanor Tomlinson.
 
- Ni som är Game of thrones fans märkte kanske att Ed Sheeran hade en liten roll i säsongspremiären, efter detta tog han bort sitt twitterkonto helt då han tyckte att kommentarerna var alldeles för elaka vilket bara gör honom på dåligt humör. Han själv tyckte det var kul att få mekverka i denna stora serie och jag personligen tyckte han gjorde ett bra jobb!
Till top