Beauty and the beast (2017) - Recension

Filmrecensioner / Beauty and the beast, Disney / Permalink / 0
Här om dagen passade jag på att se den efterlängtade filmen Beauty and the beast när jag satt på en lång flygresa hem! Beauty and the beast är en live-action version av den gamla disneyfilmen av samma namn.
I huvudrollen som Belle ser vi Emma Watson, som beast Dan Stevens och Gaston spelas av Luke Evans! 

Det jag verkligen gillade med den här filmen är att den var så extremt likt disney filmen vilket gjorde mig så glad!! Jag har sett många live-action filmer efter disney och de brukar vara alldeles för omgjorda eller moderniserade ,exempelvis Alice i underlandet och Djungelboken. Visst Djungelboken var med okej men denna filmen hade verkligen den goa disneykänslan och jag är väldigt nöjd med hur de lyckades med det!

Jag är tyvärr inget fan av Emma Watson, jag vet, alla är ju nästan det haha, men jag tycker hon är lite tråkig och är Hermione från Harry Potter för mig, för alltid! Men hon gjorde ändå ett bra jobb, det var inget som störde mig och hon är ju söt och kan sjunga så det passade. Gaston (Luke Evans) passade jättebra i sin sliskiga roll haha, vilket är bra för den karaktären är väldigt speciell!

Jag tyckte om att filmen fick lite humor, de la tilll lite roliga saker ibland som fick mig att skratta och karaktären LeFou (spelad av Josh Gad) tyckte jag mycket om. Så ja, jag är nöjd och hoppas nu de kommande live-action filmerna som de planerat med Disney kommer bli av sammas stuk och samma disney charm!


Till top