Veckans tv-serier v.9

Tv-serier / Permalink / 0
Några serier hade paus den här veckan så denna gången blir det bara en del med serier här :)
The Walking Dead - 6x11, Knots Untie
Nu börjar det nya spännande grejer för gruppen! Att Jesus faktiskt kom ifrån en vänlig grupp med människor som lever på liknande sätt som de i Alexandria var kul, han verkar som en grym karaktär tycker jag, vänlig men ändå duktig och inte alltför mesig, dock verkar deras ledare lite äcklig, förhoppningsvis försvinner han sen, får en känsla av att han kommer dö. Iallafall, de ska ju nu då slåss mot en annan grupp, de som nästan dädade Abraham och Daryl, och om jag får gissa så kommer det bli galet är med. Jag har ju läst att Jefferey Dean Morgan ska vara med i säsong 6 som en skurk, så antar att det är han som kommer vara deras ledare, lite som The Gouvenor, fast inte lika listig, då The Gouvenor ändå sa att han var snäll ,men det kommer ju vara uppenbart att ledaren för den här gruppen bara är ond. Så får la se hur allt går och vem vi kommer förlora på vägen.. Nu är jag alltid bara orolig för Maggie och Glenn och deras lille barn, så fint att de ska bli föräldrar!

Pretty Little Liars - 6x18, Burn This
Snacka om att Hanna's party blev awkward, eftersom hon aldrig snackar med sina vänner om sin fästman, de vet ju ingenting. Samtidigt förstår man väll eftersom de egentligen inte varit ordentliga vänner de senaste åren plus att nu när de är i Rosewood så har dem varit lite upptagna med att vara terroriserade av en ny A, så man kanske inte lägger så mycket tid till att prata om sina pojkvänner!. Men självklart ska något hända där och Aria blir skickad till sjukhuset,standard när de ska göra något. Man börjar verkligen se hur de vill få ihop Aria och Ezra igen, just like old times, tyvärr så är hennes nuvarande pojkvän bara tillfällig, men kommer säkert hänga på ett tag till, också typiskt serien, de kommer nog aldrig släppa Aria/Ezra förhållandet, nu ska de ju skriva boken ihop, får la se hur det går! 

Criminal Minds - 11x16, Derek
Åh vilket avsnitt, på många olika sätt var det mycket känslor och jag hade tårar i ögonen i stor del av avsnittet. Detta är varför den här serien är amazing på så många sätt. Som tur var var Derek okej, men det var fint att få se honom gå igenom den fruktansvärda upplevelsen med sin pappa och se vad som hände där, men gud va de gjorde ont att se Derek så himla ledsen och nedbryten, det var nästan jobbigt, han är ju som en nallebjörn och man ville bara hjälpa honom! Och hallå, finns det något sötare än att han ska bli pappa?! och att han friade till Savannah i slutet, mygod, så fint, Derek som pappa kommer ju bli det sötaste i världen. SYnd dock att han var tvungen att gå igenom detta innan, han var ju fan till och med tvungen att gräva i en killes mage för att få tag på ett sim kort till telefonen, usch, men han var ju tvungen för att överleva!

Grey's Anatomy - 12x12, My next life
Jag misttänkte ju att man inte skulle få se April berätta för Jackson om bebisn än, typiskt serien att gå runt med det ett par avsnitt så man får vänta haha, men bra att Arizona och Alex vet iallafall, för då måste hon berätta iallafall förr eller senare. Ledsamt att den cancer patienten som Meredith hade dog, bara för en helt annan infektion, det väntade man sig inte, men tur iallafall att Amelia kunde rädda sin patient som Derek hade haft innan. Annars så var det väll ett lite segt avsnitt, Alex och Joe är kvar på samma plan, innan förlovning men mer än ett par, kommer säkert vara det längre hah. Och Arizona kör på, vilket är kul!

The 100 - 3x07, Thirteen
Ledsamt avsnitt ju, och inte riktigt vad jag hade väntat mig. Lite vad jag gillar med den här serien, man vet inte alltid vad som ska hända eller vad som ska komma och det ä'r bra, vissa serier är ju så sjukt förutsägbara! Men hemskt att Lexa skulle dö just när hon och Clarke äntligen insett att de vill ha varandra och efter all den sexuella spänningen som varit mellan dem under säsongen så fick de till det och sen ska detta hända, usch, det var ledsamt faktiskt. Men överasskande att Lexa hade den där rymd saken i hennes nacke! Och det var ju bra att man fick lite backstory med om hur allt började med the city of light och med bombandet av jorden, för visst, man har ju fått höra om det innan men det var bra att det blev förklarat nu iallafall.

Chicago P.D - 3x17, Forty-Caliber Bread Crumb
Kanske inte det mest intressanta avsnittet som varit. Men man fick ju se mer av Jay vilket är nice, men hur jobbig var inte den sista scenen när han satte sig och grät? usch, måste ju verkligen vara svårt med deras jobb ibland, speciellt som han sa, när man måste möta och lära känna familjer och folk som går bort...måste verkligen vara tufft ibland, att vara polis, sjukvårdare eller brandman. Alltid kul att se Charisma Carpenter som är från min Buffy värld hah, i den rollen som hon fick nu i PD, hon passade i den rollen tyckte jag. Annars finns det la inte så mycket mer att säga om avsnittet tror jag.
 
Till top