Veckans tv-serier v.10

Tv-serier / Permalink / 0
Den här veckan är det ännu mindre serieavsnitt som kommer ut, jag vet inte varför de är så mycket pauser nu, men åtminstone ger det mig chansen att se ikapp serier såsom Supergirl, Vampire diares och The Originals hah. Men här har ni tankar om de får som kommit ut iallafall!
The Walking Dead - 6x12, Not Tomorrow Yet
Självklart skulle det inte vara så lätt att ta ner Negans område, jag tänkte det hela tiden, något kommer hända mot slutet och någon är ju såklart kvar som de inte hunnit döda! Och nu har de Maggie och Carol...och uppenbarligen är han Negan fortfarande vid liv, han kommer garanterat vara med mycket mer innan säsongen är slut, det känner man ju på sig! Får la se hur allt kommer bli, man blir ju alltid lite nervös när man kollar på den här serien och speciellt när de fightar sådana här grupper med människor, för vad vi nu har lärt oss är att serien är brutal när det kommer till att döda karaktärer, så vi får se vem som kommer dö den här säsongen! Nervöst! 

Pretty Little Liars - 6x19, Did you miss me?
Klart att Hannas lilla bekännelse om att hon dödade Charlotte kommer att så bakslag, det fattar ju vem som helst som har sett serien nu, det borde ju även tjejerna fatta! Antingen kommer A tillslut gå vidare till polisen, men antagligen inte, revansch ja, men vafan tror dem, på 6 säsonger har de inte överlistat A och nu tror de att detta kommer gå bra? Hanna kommer ju bli skadad eller ialalfall någon omkring henne kommer bli det för att A ska få häämnas. Men ja, jag borde nog inte längre bli så förvånad över hur dumma dem är haha. Gulligt av Hannas kompis (som jag för tillfället glömt av namnet på) att erbjuda henne fabriken till att starta ett klädföretag, så gulligt, han gillar och har ju alltid gillat henne, så förstår att han vill ha henne där. Spencers avundsjuka var ju galen i det här avsnittet, hon gillade ju inte alls att Caleb och Hanna jobbade ihop med en plan! Men nu ska Spencer och Caleb vara ett par, de passar jättebra ihop, Hanna och Caleb är så tråkiga tillsammans hah. Aliisons story kommer nog alltid vara tråkig, hela hennes karaktär är lite tråkig så har svårt för alla hennes scener.

Grey's Anatomy - 12x13, All eyez on me
Jag tyckte det var lite synd hur extremt arga alla blev på Ben efter han räddade den psykpatientens liv, tyckte verkligen inte han gjorde ett så dåligt val, jo visst så kunde de ringt någon snabbare, men samtidigt så var ju patienten typ död och de hade ju inga instrument. Men kul att Bailey försökte separera sig själv från chef rollen och sen ville höra allt om hur han gjorde haha. Tur också att operationen på sjukhuset för militärer gick bra, kunde gått riktigt dåligt, och fint att Meredith vågade gå vidare och ge sitt nummer til lden läkaren, hon sa ju när Derek dog att hon aldrig kommer vara med någon igen, och att det var okej, så det var fint att hon vågade ta ett steg i att gå vidare.

The 100 - 3x08, Terms and conditions
Jag verkligen hatar Pike, han är verkligen som Kane sa, en diktator och har verkligen ingen koll på hur man bäst ska hålla alla säkra, hoppas han dör och att alla ger honom till The Grounders! Usch, tur dock att det verkar som Bellamy är på Kanes sida nu, så han slipper dö för att han försökte rädda alla! Hur kan Pike och alla vara så extremt korkade och tro på att de kan klara alla 12 klaner utan att dö och bli övetagna? dem är ju så sjukt många fler med mer erfarenhet. Gillar verkligen inte Montys mamma, hon är fett störande haha. Bra också att Raven insåg att City of light inte är bra nu! Och att hon insåg det innan de hjälpte hon tjejen för mycket, man kan ju inte leva som robotar!
Till top