Varför Joss Whedon är bäst!

Kändisar, Sociala Medier / JW, joss whedon, twitter / Permalink / 2
Jag har nämnt den här fantastiska mannen åh så många gånger i mina inlägg över åren, men jag tyckte ändå jag ville göra det här inlägget! Joss Whedon, för er som inte vet är en regissöt, producent och manusskrivare bland massor av annat. Han har gjort bland annat min favorit serie Buffy the vampire slayer, The Avengers 1&2, Angel, Firefly, Dollhouse, The cabin in the woods och mycket annat grymt! 

Iallafall, jag blev ett fan av honom för säkert 15 år sedan nu, om inte mer när jag insåg hur rolig han är, hur bitter och hur genialisk han är när det kommer till sina serier och filmer, han stannar aldrig för att folk säger att det han vill göra är en dålig idé och tror han på ett projekt så kör han med det hela vägen och jag har BARA hört bra saker om honom från alla som jobbat med honom, ingen säger något illa om Joss, någonsin! 

Han är även grym när det kommer till att jobba för en bättre värld, för att smahället ska vara jämställt och för honom är det okej att skämta om allt! Vilket jag älskar! Han är boss! LOVE HIM!

Haha ville iallafall dela det och dessa bilder nedan, som är saker han skrev när han hade twitter (vilket han tyvärr inte har längre, saknar honom där och hans roliga inlägg!) 

 
 
#1 - - Emelie Karlsson:

Hmm, det var synd att han fick en meltdown under Age of Ultron och helt pajade det. Men det är väl ändå acceptabelt att misslyckas med en Marvel-film kanske. Marvel gav ändå över ansvaret av nästa Avengers-filmerna till Russo-brorsorna!

Svar: jag tyckte Age of Ultron var helt fantastisk! jag var sjukt nöjd med den, så är faktiskt besviken över bytet till Russo-Bröderna :(
Seriesmaniac

#2 - - Emelie Karlsson:

Han sade ju själv efter att han verkligen behövde en paus haha, stackaren som fick ta hand om så mycket karaktärer! Själv tyckte jag Age of Ultron blev aningen för fjantig och aningen för dålig. Den levde inte riktigt upp till mina förväntningar! Men den var helt ok! Russo bröderna gjorde ju ett SJUKT bra jobb på The Winter Soldier, så jag är jätte nöjd haha!

Svar: Det blir förhoppningsvis bra either way hihi! AVENGERS for the win!! :D
Seriesmaniac

Till top