Lite frågor och svar om eran seriesmaniac!

Mitt liv / Permalink / 9

Inte alla som gillar listor men jag gillar att svara på dem haha, så får ni även veta lite mer om mig och vem det är som har den här bloggen! :) Sen äre bara fråga på om ni har andra frågor, jag svarar alltid på allt :) Men ja, här har ni 50 snabba frågor och svar om mig serie och filmnörden Johanna :)

1. Om du hade fått en son nu, vad hade du döpt honom till? – oj, jag har fastnat för namnet Benjamin! Så gulligt på en liten pojke!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex utan tvekan, hah kärlek är fint! Sex, de kan man lösa på annat sätt i värsta fall haha

3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Den senaste var Maze Runner: The scorch trials!

4. Har du bra självförtroende? – Ibland, haha jag tycker ofta jag är awesome och försöker intala mig själv det ,men har alltid ögonblick då man inte är så säker, som de flesta tror jag!

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Säkert massa roliga saker, men just nu gör jag det jag orkar, chillar vid datorn efter en dag på jobbet! Men resa någonstans, om jag verkligen fick välja!

 6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – På min måste göra lista? eller vill göra lista? måste göra är väll, jobba, skriva tenta och träna. Vill göra är väll Road trip i USA, resa runt om i världen och få barn någongång!

7. Beskriv ditt drömutseende.  Den där kroppen man vill ha med fina muskler och mindre bröst än vad jag har nu, hade velat ha lite mer definierade käkben med om jag verkligen fick välja haha.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till. – Min mamma! Marica!

9. Någon du har kysst - Senaste killen jag dejtade var senaste killen jag kysste iallafall :)

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Vissa grejer tror jag vi har kvar, har ett linne som jag målade på och stylade själv som väldigt ung hihi

11. Den du senast sov över hos - Hmm...senaste jag sov över hos var min fina fina vän Daniel!

12. Vem skrev du senast med på Facebook? Min vän Julia och jag snackade om ett recept nyss haha

 13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?  Jaoo annars hade jag väll inte valt den? :P

14. Vad väljer du, godis eller chips? – Chips alla dagar, älskar dock choklad, det är my life haha men chips är farligt hah 

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Fan va svårt! Hmm... kommer aldrig glömma den gången en i min klass gick fram till killen jag gillade och sa att jag gillade honom högt så jag och han hörde och flera andra, fett pinsamt, hha men det var jättelänge sen. Usch att vara ung ibland xD

16. Hur uppvaktar man dig?  Ja, att fokusera på mig och bry sig om mig och bara vara och skratta med mig, kanske bry sig om och prata med mig om mina intressen räcker! men ja, lägga lite extra tanke kring det som betyder nått för mig!

17. Har du rykten efter dig? – Inte nu tror jag haha, men så sjukt i gymnasiet var det en kille som var sur på mig och spred ett rykte om mig som sa att jag var Schizofren och galen typ hahha, så sjukt! (och nej det är jag ej), det var nog det konstigaste jag varit med om.

18. Din absolut sämsta egenskap? – Jag har lite ilseproblem ibland, blir lätt väldigt arg när jag väll blir arg. Men det är la mest familjemedlemmar eller folk som skadat någon jag bryr mig om som får se den sidan av mig XD

19. Din bästa egenskap? Jag är där för människor, alltid, till hundra procent!

20. En låt du är beroende av?  Jag älskar låten Black Bear av Andrew Belle om det ska vara en lugn låt och låten Ex's and Oh's av Elle King om det ska vara mer tempo just nu!

21. Vad stod det i ditt senaste sms? – mamma svarade ""jahaaa :) :)" haha

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Bear Grylls, om man fick välja vem som helst!

23. Kan man vara vän med sitt ex?  Det tror jag allt! Men det har ju med att göra varför man gjort slut isåfall, ibland så kan ju båda känna att vänner är bättre och att man inte har romantiska känslor längre, då kan vänner vara ett  bra alternativ! Eller så har man bar efter några år kommit över det och det går bra pga det :)

24. Har du kysst en kompis? Haha man har ju varit drunk några gånger i sitt liv och det har ju hänt :P

25. Hur ofta dricker du alkohol? – När jag vill haha, helt olika varje månad, inte som jag gör det regelbundet, men gillar att ta ett glas vin då och då och när jag är på fest är det väll mer än så, men ja, normalt mycket?

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Jag dömmer la ingen för vad dem väljer att göra med sitt liv, jag är dock själv emot det och vill helst inte vara runt droger och har aldrig själv tagit några!

27. Vad hatar du? – Spindlar, Bläckfiskar, Mobbare, Trångsynta människor, Folk som är mot HBTQ samhället, Mansgrisar, Racister, Folk som tror sig vara något för att de har pengar eller så.... haha ja min lista är lång tyvärr.. :P

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Ja om det är med rätt människa, men jag gör det ju helst inte hah men måste man nångång i livet så jaoo

 29. Vad handlade din senaste dröm om?  Den handlade om en kille som jag i drömmen sårade jättemycket och skulle in på ett rum för att tänka, och där var det massor av spindlar, så det var en sjukt messed up dröm xD haha

30. Vad väger du? – Just nu 72, men håller på att gå ner i vikt, eller försöker,  men ja, whatever egentligen haha.

31. Hur lång är du? - 1.70

32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Jag gillade faktiskt filmen Ego väldigt mycket, den är jättefin, och så är Mammas pojkar fett rolig! Annars ser jag sällan svenska filmer.

33. De bästa svenska skådespelarna?  Björn Starrin älskar jag!

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter!

35. Ditt humör för tillfället? Trött mestadels hah

36. En vacker person?  Amber Heard!

37. Har du Instagram? Jajamen! johannasmattila heter jag där!

38. Vem kramade du senast? – Hm... Min kompis Sandra tror jag i skolan i förrgår :P

39. Vem träffade du senast? - Min pappa :)

40. När slog du dig senast? - Idag hah, slog i min hand i en stol, men det var inte så dramatiskt!

41. Någon du vill träffa? – Just nu en som jag inte träffat på ett tag, men vi ska ses snart! Och en kompis i Stockholm som jag saknar!

42. När grät du senast? – En vecka sedan kanske? mycket förvirrande in ma life haha så ibland är det okej att gråta när man bara inte orkar va glad längre, annars så har jag mått bra! :)

43. Sminkar du dig varje dag?  Hahah nej verkligen inte, orkar jag inte, men ja, när jag känner mig trött eller bara lite extra ful så sminkar jag mig :)

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa?  Hah har la lite av båda i mig, men jag har fått mycket av mina drag av pappa!

45. Är du helsvensk? - nope, jag är tekniskt sätt helfinsk! Fast är född här i Sverige!

47. En artist du inte gillar?  Taylor Swift!

48. En artist du gillar? – Christina Aguilera!

49. Vad är det bästa som hänt dig?  Svårt sånt där, födseln av alla jag gillar? som är yngre än mig då? för då har man ändå varit där haha. Eller ja, annars vet jag inte, när jag åkte till USA är ju högt uppe på listan!

50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Jag studerar ju till Lärare för föskolan till trean, men min dröm är att bli en filmrecensent av något slag! Det är min äkta passion!

 

 

#1 - - Josse:

Kul att läsa!

Svar: Kul att du tycker det! :D
Seriesmaniac

#2 - - sandra:

kul att läsa :)

Svar: kul att höra! :D
Seriesmaniac

#3 - - jessy:

Roligt att läsa :D

Svar: va bra att du tyckte det! :D rolig att svara på
Seriesmaniac

#4 - - AMANDA:

Vilken härlig lista!

Svar: Jaa den var rolig att göra tyckte jag, försöker svar så ärligt jag kan haha
Seriesmaniac

#5 - - Tilda Barkselius:

Gillar att läsa listor som denna :)

Svar: Va roligt :) jag gillar verkligen att svara på sånna listor hihi
Seriesmaniac

#6 - - Gabriella:

Roligt att läsa!!

Svar: Va roligt att höra att du tyckte det hihi :D det var kul att svara!
Seriesmaniac

#7 - - Kajsa:

Så rolig lista! Hade också valt Harry Potter framför Twilight alla dagar i veckan ;)

Svar: haha ja visst! Harry Potter är mycket bättre xD
Seriesmaniac

#8 - - Sarah:

åh tack =) vist är dom fina

#9 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

haha, jag älskar listor, vet inte varför ;)

Svar: hih sammahär! tycker det är kul att skriva och läsa listor :D
Seriesmaniac

Till top