Guardians of the galaxy (2014) - Recension

Filmrecensioner / Marvel / Permalink / 1
Nu har jag ÄNTLIGEN sett Guardians of the galaxy, det har nästan varit pinsamt att jag som är världens största Marvel fan inte har sett den innan, men har liksom inte varit på rätt humör och sen glömde jag helt ärligt av det, men igår tog jag tag i det och såg den!

Filmen är ju då en Marvel film och handlar om en grupp intergalaktiska kriminella som tvingas att arbeta tillsammans för att stoppa en ond krigare för att ta kontroll över och förstöra universum! I filmens huvudroller ser vi Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (Röst), Bradley Cooper (Röst), Lee Pace och Michael Rooker.

Filmen var som väntat, sjukt bra! Det var nog inte min favorit Marvel film om jag ska vara ärlig, då jag hellre sätter mig och ser om The Avengers än att se om den här, men det betyder inte att jag inte älskade den, för den var riktit grym!

Jag kommer ihåg att jag tänkte att det skulle bli töntigt med ett träd (Groot) och en tvättbjörn (Rocket) i rollerna, för har svårt för filmer med djur, men jag tyckte det var riktigt bra och man fick verkligen mycket känslor ifrån dem två, speciellt mot slutet och man gillade karaktärerna skarpt!  Självklart tyckte jag även att Chris Pratt passade grymt bra i den rollen han hade, jag gillar verkligen honom som skådespelare och den här rollen passade honom utmärkt!

Det var fullt med spänning och även en hel del ledsama ögonblick i filmen, men gillade verkligen musikvalen och att huvudrollen (Peter) gick runt och lyssnade på gammla godingar och det gjorde filmen mer charmig. Tyckte även att den, precis som de flesta Marvel filmer, hade mycket rolig humor i sig och det gör alltid att jag älskar en film ännu mer! Humor för mig är något av det viktigaste, även i de mer seriösa filmerna!

Så ja, jag rekomenderar definitivt Guardians of the galaxy för er alla, men speciellt för er som älskar Marvel, this was awesome.
#1 - - Nathalie Isaksson:

Jag gillade denna filmen =)

Svar: ja den var grym! Marvel vet hur man gör hih :D
Seriesmaniac

Till top