Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Nyheter / Permalink / 1
- Det kommer att bli en film som är en crossover mellan 23 Jump Street och Men in Black! Man vet inte ännu vad den kommer handla om men de hoppas på att börja filma nu till sommaren! Jättekul, jag älskade men in black förr och 21/22 jump street är mina favorit komedier!

- Fuller House som nydligen släppte sin första säsong har nu blivit bekräftade för en andra säsong med! Man hoppas på att få med Olsen tvillingarna till den andra säsongen men ännu har man inget hört.

- Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D har nu blivit förnyade för en fjärde säsong! Jag själv är lite efter i serien och har knappt sätt säsong 3, men det kommer snart ändras!

- Skådespelerskan Sarah Michelle Gellar kommer att vara med i tvserien baserad på filmen Cruel Intentions, som hon tillsammans med Ryan Phillipe och Reese Witherspoon gjorde på 90-talet. Hon har nu färgat håret brunt inför filmen och fansen börjar bli riktigt peppade på se hur tvserien kommer bli!

- Det är väldigt möjligt att Supergirl kommer få en andra säsong, ännu har de inte gått med det officielt ,men de som bestämmer på CBS har sagt att det är högt troligt att alla 5 serier som gått nu kommer bli förnyade och Supergirl är en av dem!
#1 - - Veronica Wallgren:

Har börjat kika på Fuller House och tycker än så länge att den är bra :)

Svar: ah nice, jag har ju inte sätt Fulll House någonting så är nog inget jag kommer se. Men bra att du gillar den :)
Seriesmaniac

Till top