Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse, Kändisar / Dexter, Nyheter, film, high school musical, zombieland / Permalink / 0
- För 7 år sedan(!!!!!) nu kom den underbara komedifilmen Zombieland ut och den är nog en av mina absoluta favorit filmer och jag har sett den säkert 15 gånger haha. Iallafall, tydligen så har de planerat att göra en uppföljare ända sedan den första släpptes, anledningen dock att det inte händer är för att de inte känner att de får storyn rätt och de vill inte göra filmen om den inte är grym precis som den första och hittar någon som kan göra filmen rättvisa! Så vi har fortfarande ett hopp om att filmen kommer göras, när dock, vet vi ej!

- De planerar nu att göra en fjärde High School Musical film, dock så kommer inte några av orginalmedlemmarna vara med utan vi får se ett helt nytt gäng i East High.

- De planerar nu en tvserie utifrån filmen The Mist. Tvserien kommer att använda Stephen Kings material för The Mist som inspiration och inte följa det till punkt och pricka. Serien kommer att ha både övernaturliga event samt psykologiska hemskheter och kommer bli gjord av den danska regissören Christian Torpe som gjorde tvserien Rita. Får väll se hur det blir, jag gillar ju övernaturliga och läskiga serier ,så får hoppas det blir bra!

- Michael C. Hall är nu en gift man! Igår gifte sig han med sin flickvän från långt tillbaka, Morgan MacGregor. Så grattis till dem!

- Derek Hough kommer inte att komma tillbaka till Dancing with the stars säsong 22! Inte heller kommer syster Julianne Hough vara med. Jag kollar inte på serien men jag är ett stort fan av båda i Hough familjen då jag älskar dans och de är sjukt talangfulla! Men Derek kommer att jobba på musikalen Dancing in the rain, så det kan vara därför han inte återvänder den här säsongen!
 

 

 
Till top