Curve (2015) - Recension

Filmrecensioner / Skräckfilm, curve, film, thriller / Permalink / 0
Idag var jag sugen på en spännande film, en skräckis eller en bra thriller, så valde att se Curve! Curve handlar om en tjej som tar upp en liftare på vägen till sitt bröllop på en öde väg i USA och det ångrar hon snart att hon gjorde då han inte var så snäll som han först verkade och hon fastnar snart i bilen och har inget sätt att få tag på hjälp. I huvudrollerna ser vi Julianne Hough och Teddy Sears.

Jag tyckte ändå om filmen, det var som en blandning mellan The Hitcher (som btw är min favorit film) och 127 timmar då hon fastnar i bilen och inte kan komma därifrån, så det var en hel del överlevnads grejer i filmen ,dels för att hitta saker för att överleva att vara fast och dels killen som var knäpp! Så det gjorde det ändå spännande då jag verkligen gillar sånna här slags filmer ,dem är spännande!

Sen så kanske inte skådespelandet var jättebra, man kunde ju känna av att det var en lågbudget film ,men det stör mig inte jättemycket, jag vet att många inte gillar Julianne Hough som skådespelerska men det gör jag, eller ja,jag är ett fan av allt hon gör, sjukt duktig dansare speciellt!! 

Men ja, det var precis en sån film jag var sugen på så är nöjd att jag valde den. Men jag kan inte säga att alla kommer att gilla den, men om ni är sånna som mig, och gillar lite halvdåliga skräckisar, som inte suger, men som bara inte är en stor blockbuster film, så kan ni se den och dela vad ni själva tyckte med mig! I want to know!
Till top