Youtube-kanal tips!

Intervjuer, Kändisar, Sociala Medier / Tv-serie, YT, film, serier, skådespelare, videor, youtube / Permalink / 0
Hej hej! Jag tänkte att jag ska göra ett inlägg som jag redan gjort för länge sen, men dags att göra ett till tänkte jag! Och det är att ge er tips på några youtube-kanaler som jag tycker att ni som är serie/film nördar bör följa och som jag själv följer! Kolla in tipsen nedan!

1. Den första jag skulle tipsa om är Shay Mitchell's kanal, (hon spelar Emily i Pretty Little Liars för er som inte vet!) Hon gör mycket videor om hennes sätt att leva, sina resor, lite behind the scenes från PLL, mat och allt sånt, hon är väldigt aktiv och älskar att ha kontakt med sina fans! Så riktigt bra kanal tycker jag!
Hon heter Shay Mitchell på youtube och gå in och kolla , ni kan klicka på länken på namnet!
 
2. Andra jag tänkte tipsa om är att Elizabeth Banks har en egen youtube kanal! hon lägger upp lite videor då och då och svarar på frågor och massa sånt kul, rekomenderas om ni är ett fan! (Hon spelar  bland annat Effie i The hunger games) Klicka på namnet - Elizabeth Banks3. Skådespelerskan Ashley Tisdale (Som många säkert känner igen mest som Sharpay från High School Musical) har även hon ett youtube konto där hon lägger upp en massor av olika videor, behind the scenes när hon arbetar, lite frågor videor och annat kul, så kola in genom att trycka på hennes namn Ashley Tisdale4. Om ni är intresserade av smink och sånt så kan ni följa Jamie Greenberg, hon är en makeup artist för stjärnorna, och är bland annat väldigt bra vän och sminkar skåedpelerskan Kaley Cuoco (Penny i big bang theory), hon har mycket bra videor där hon tipsar om produkter och hur man kan sminka sig, samt visar på vissa av sina klienter! Klicka på namnet för att komma till hennes kanal Jamie Greenberg5. Skådespelerskan Jessica Alba har startat ett företag som heter Honest, där hon arbetar med vänliga produkter för miljö och kropp, bland annat smink och bebis produkter. Iallafall, så har dem en youtube kanal med sminktips och allt möjligt som heter Honestbeauty, kolla in!6. Skådespelerskan Felicia Day (som bland annat spelat Charlie i Supernatural) har en youtubekanal där hon med lägger upp allt möjligt, vloggar, matlagning, spelnörd grejer och allt möjligt kul! kolla in genom att klicka på hennes namn här Felicia Day7. Måste även tipsa om Nerdist youtube kanal! Där kan ni basically få massor av nördiga och roliga videor med innehåll från allt som har med spel, film och den industrin att göra, det är allt möjligt så gå in och kolla! Klicka på Nerdist.8. Sista jag vill tipsa om är nog min favorit kanal, den heter The nerd machine och är skapad av Chuck skådespelaren Zachary Levi! Där delar han med sin med massor av nördiga roliga grejer och massor av paneler med era favorit serieskådespelare, såsom de från Supernatural, Arrow och Breaking Bad! Kolla in genom att klicka på namnet! The Nerd Machine
Till top