Veckans tv-serier v.8 - del 2

Tv-serier / Permalink / 0
Criminal Minds - 11x15, A badge and a gun
Åhh naj, Morgan!! Jag blir så nervös när sånt här händer, tur på ett sätt att han pratade med sin tjej i telefon samtidigt då så hon kan kontakta BAU direkt, vilket ger dem mer tid att hitta honom... usch, nu vill jag se nästa avsnitt direkt ju! Hoppas man får se allas reaktioner dock, hatar när sånt här spännande händer så får man inte se folks reaktioner, för de är ju såt som gör det extra dramatiskt. Annars var avsnittet rätt bra, alltid obehagligt när folk kan låtsas vara poliser eller i FBI och sen mördar folk..

The Flash - 2x15, King Shark
King Shark är obehaglig haha, hajar är läskiga, men såklart så löste dem ju det, inte som man var särskilt orolig. Jag tycker väldigt synd om Caitlyn, fatta att två killar man älskar dör framför en såå, inte konstigt att hon är kall och att Cisco är lite orolig för henne, men det kan ju inte förvandla henne till Killer Frost för det.Älskar btw Cisco och Caitlyns förhållande, som syskon/bästa vänner :) Såklart är det Jay som är Zoom, inte så förvånadsvärt egentligen om man tänker på det, fast man blev ju ändå förvånad!

Arrow - 4x15, Taken
Det var ju så sjukt uppenbart att faktumet att Oliver gömde för Felicity att han hade en son skulle komma emellan dem, det är alltid så i serier, och även om hon förstår så drog hon ändå, och så blev det på något sätt ännu mer tragiskt när hon insåg att hon kunde gå och istället för att gå på deras bröllop, så gick hon därifrån, men ja, vi alla vet ju att dem två kommer sluta ihop ändå, men om vi ska följa den typiska serie gången så kommer det nog dras ut på ett bra tag nu innan dem blir tillsammans igen!... Tyckte det var intressant att få in Vixen i serien nu, det har pratats om att hon ska vara med ett bra tag nu och nu kom hon med, får la se om hon kommer vara med mer eller inte, men Arrow har ju definitivt fått mycket mystiskt och magiskt inblandat på senaste tiden. Skönt dock att Dark äntligen är tagen och hoppas Oliver kan återgå till sin kampanj, man vill ju inte att Darks fru ska vinna..

Supernatural - 11x15, Beyond the mat
Det här avsnittet var väll egentligen inte särskilt spännande, men älskade det ändå , just för man fick se Deans lycka när han såg på brottningen haha, när han stod och skrek och var ett superfan jag tyckte det var så gulligt! Samtidigt som det var kul att se när han var bakis haha, klassiskt supernatural! Tyckte även om att Crowley fick en liten chans mot Lucifer där, han är ju king of hell och hatar nog Lucifer nu, efter ha varit hans knähund!

iZombie - 2x14, Eternal sunshine of the caffeinated mind
Jag älskar iZombie, har verkligen fastnat helt för den här serien, den är söt och nytänkande och i LOVE it, väldigt lik Veronica Mars på många sätt, fast med zombiesar. Vi har ju till och med fått se en del gästskådespelande från folk som var med i VM hah. Ja men iallafall, det var skönt att Liv äntligen insåg att hennes roomate inte är den som hon sagt att hon var ,utan är den Rita som Major varit med, tyckte det var grymt av henne att bara ge hennes en smäll på käften, jag hade nog gjort detsamma hah. Tänkte väll att Blaine inte var helt död heller, han är ju en sådan som de kommer vilja ha kvar länge då han är en superbra skurk som har charm på något sätt, sådana gör sig serierna sällan av med helt. Är han bara en zombie nu igen då? eller hur funkar det? hah för han dog ju, så borde la vara såå. 

The 100 - 3x06, Bitter Harvest
Bra att Clarke inte dödade den killen, för nu måste hon ju som sagt stå för att inte döda folk är lösningen, annars går hon ju emot allt hon berättat för the grounders! Fett jobbigt dock med serien att skykrew nu håller på att döda grounders och bryter all frid mellan klanerna som Clarke försökt att skaffa, varför drar de alla över en kant, så som stora onödiga krig alltid startar! Octavia försökte ju bara hålla alla säkra och se till att inte både the gorunders men inte heller skykrew skulle bli slaktade! Sen hatar jag Jaha och hon bruden som pratar om the city of light, nu har dem ju Raven med och precis som Abby säger så påverkar ju de pillret dem mer än bara med deras lycka, uppenbarligen ska man inte lyssna på någon som innan dödat nästan alla på planeten och som nu vill ha en uppdaterad version av det...inte konstigt att Raven inte får veta det, för det är ju knäppt och borde inte accepteras! Får la se hur många dem får med på den galna idéen om City of light innan Abbey hinner stoppa dem, hon tog ju hans grejer nu iallafall så han inte bara kan dela ut massa piller till dem som är där. 

Pretty Little Liars - 6x17, We've all got bagage
Alltsååå, dessa tjejer är verkligen dumma haha,Emily får tag i mordvapnet och först och främst lämnar hon självklart maaaaaaaaasssor av fingeravtryck på den, smart där! Sen så tappar hon den, för hon ska såklart gå ner för stegen några sekunder efter bilen åkt, såklart kommer den tillbaka, herregud, hade detta varit realistiskt så hade hon varit död för hon är ju inte särskilt smart. Sen kommer hennes fingeravtryck göra det enkelt för någon att sätta dit henne för mord, klassiskt när det kommer till dessa tjejer. Synd att Caleb skulle åka dit för att ha läkt en story om motståndaren, då blir det mindre Spencer/Caleb moments, vilket är synd för jag är ett fan av de två tillsammans. Fint att Arias föräldrar gifte sig, men är det bara jag som får dåliga vibbar av att Allison och Han killen ville gifta sig? visst, det var la gulligt, men bara för det blir jag misstänksam om honom.. hah.
Till top