Veckans tv-serier v.8 - del 1

Tv-serier / Permalink / 0
The Walking Dead - 6x10, The Next World
Nu kom det, det många av oss väntat på, Michonne och Rick tilsammans! Man har ju känt den sexuella spänningen mellan dem länge nu och de har ju verkligen varit som en familj senaste säsongerna! Så det var ju lite på tiden, men det kändes lite awkward först tyckte jag haha. Så jävla synd att Rick och Daryl blev av med lastbilen med mat, jävla jesus som skulle komma där och förstöra, undra vad hans deal är, eftersom han stod där helt creepy och väckte Michonne och Rick, undra vem han är och vad han vill då liksom?!. Carl verkar ju annars klara sig rätt bra,speciellt eftersom han nu förlorat sitt ena öga, trodde han skulle ligga sjuk ett tag till ,men var la skönt att de inte drog ut på det för mycket.

Grey's Anatomy - 12x11, Unbreak my heart
Jag har så svårt för att inte se April och Jackson tillsammans, gillade ändå avsnittet för jag tycker det känns som man inte riktigt fått något av dem två på länge trots att de verkligen går igenom jättemycket ihop....Det gjorde ju såklart lite ont i hjärtat när de skrev på skilsmässopapprena och sen att April säger att hon är gravid :O Hoppas hon snart berättar det för honom då och inte drar ut på det eller något sånt dumt!! Jag tyckte också det var fint att Jackson verkligen bara var vän med den kvinnan som han arbetat med för att fixa hennes ansikte, så det inte var något romantiskt där, det blev finare såhär på något sätt, plus att det gav April en chans!... Får la se hur det blir, men tror de kommer sluta ihop iallafall förr eller senare!

Chicago Fire - 4x16, Two T's
Casey skulle självklart hamna i dåliga situationer för att bli Alderman tillslut ändå, men som alla säger tyvärr, så är det sånt man måste göra för att vara i politik, allt är inte så lätt och han måste ju verkligen bli vald först för att få en chans att göra allt bättre. Gillar att se Jimmy som ambulanspersonal nu, tycker nästan han passar bättre som det än brandman hah, man vill ju ha en söt kille och Brett när de åker ut på larm haha. Kul också att Mouch fick sin ordentliga bachelor party och självklart var Trudy med på det, hon är rätt ball ibland haha!

Chicago Med - 1x11, Intervention
Nu börjar änna Halstead få mycket känslor kring alla patienter han har haft, och jag håller ju med och förstår honom alltid. De måste vara fett störande att inte få säga något, men samtidigt gör det ju att han snart kommer få sparken... Bra att Natalie hjälper honom lite och stoppar honom när han går för långt! Läskiga sjukdommar som finns med, såsom köttätande baketrien och den sjukdommen som de barnet hade, sånt gör ju serien alltid mer spännande tycker jag. Dumt av Natalie dock att göra mun mot mun metoden med en sjuk människa... ska ju finnas munskydd för sånt egentligen!

Chicago P.D - 3x16, The cases that need to be solved
Alltid obehagligt när det är barn som blir utsatta för brott och mördade tycker jag, alltid en annan känsla av avsnitt då och man blir lite rädd för mänskligheten när folk kan göra sånt.. usch! Annars vet jag väll inte riktigt vad man ska säga om avsnittet, det är sjukt va folk kan göra och det måste va fett svårt att hålla sig lugn som polis när någon dödat ett barn, därför Dawson inte kunde ta de så lugnt när han träffade honom som hade dödat ungen. 
Till top