Veckans tv-serier v.7 - del 2

Tv-serier / serier / Permalink / 0
Grey's Anatomy - 12x10, All I want is you
Jag tyckte om Merediths psykolog i det här avsnittet, man vet ju att hon har något bakliggande och någon slags ilska inom sig även om det är som hon säger, vanligt för henne att folk dör och att hemska grejer händer. Men jag gillade att han var lite skämtsam och på det sättet kom fram till henne. Lite kul att Richard insåg att hans dotter och den nya läkarstudenten ligger med varandra haha, hans min i hissen var priceless! Också på tiden att Joe var snäll mot Alex igen, det har stört mig att hon har varit så dissande mot honom, om hon verkligen tänker på hur mycket Alex och Meredith har gått igenom tillsammans så borde hon förstå varför han och hon är med varandra så mycket.

Arrow - 4x14, Code of silence
Jag har blivit lite besatt av Arrow på senaste, gillar serien skarpt, måste dock erkänna att jag är lite trött på flashbacks från Olivers tid på ön och hans tid i fångeskap, i början gillade jag det eftersom det trots allt är en stor del utav vem han är och så, men nu är jag lite trött på det haha. Anyways, jag älskar Felicity och Curtis vänskap, så fin och hans förlovningspresent till henne gjorde att jag fick lite tårar i ögonen, så fint att han har jobbat så hårt för att hjälpa henne gå igen. Och på tal om Felicity ,så gillar jag faktiskt hennes mamma, hon är så söt och snäll och mer än vad man i början trodde, så gulligt att hon och Detective Lance är med varandra. Oliver måste ju förstå dock att någon som Damian kan hitta hans son, speciellt efter Thea fick reda på att han fans, då måste han ju förstå att Damian har letat i Olivers bakgrund med och att någon i hans krets (i det här fallet Malcolm) skulle komma på det med, och då kommer Felicity ändå få reda på det, och det kommer säkert gå dåligt mellan dem dåå :(

Supernatural - 11x14, The Vessel
Bra att de fick reda på att Lucifer är i Castiels kropp nu iallafall! Man märkte ju att han hade svårt att spela Cas nu i avsnittet och försöka hjälpa dem utan att kalla dem idioter eller döda dem hah. Men way to go Cas att han kunde stoppa Lucifer från att döda Sam iallafall. Tyckte om att se Dean på ubåten, även om det var lite tragiskt att han sa till dem att de skulle dö och såå.. men ändå. Kanske inte de mest händelserika avsnittet annars dock, men nu har dem ju fått reda på att de fanns saker med guds kraft och att de kanske kan hjälpa dem slå the darkness, får la se!

The 100 - 3x05. Hakeldama
Jag blir ledsen nu när allt bara går åt helvete med alla, jag vill att Bellamy ska vara på Clarkes sida och inte förräda henne som han gjorde nu, ja jag vet attt alla är ledsna över de som dog i Mount Weather och så men de kan ju egentligen inte se alla grounders som fiender, för det sättet att tänka är ju sjukt då det är som att skylla hela mänskliga rasen på ett massmord som en eller några idioter har gjort, det är ju inte allas fel. De är ju dem som bott på planeten alla år och sen kommer de andra från rymden och bara tar över, de måste ju förstå att deras "kultur" och sätt att leva på en förgiftad jord förändrats rätt ordentligt och de får dem ju ta hänsyn till. Klart de inte klarar ett krig mot alla de 12 klanerna, så mycket resurser har de inte. Och sen tycker jag att Jaha's jävla "the city of light" bara är knäppt haha, de är ju något fel på den bruden och han har ju bara blivit hjärntvättad, kan ju verkligen satsa ganska hårt på att det kommer falla förr eller senare. Men får väll se vad som händer!

Pretty Little Liars - 6x16, Where somebody waits for me
Nä asså dessa tjejer är inte särskilt smarta hah, hur dumt är det inte att ännu en gång hålla allt som de får reda på hemligt?! de kommer ju/är redan misstänkta för mordet och de kommer bara trassla in sig i ett nät av lögner ännu en gång, precis som sist... shit asså hah. Och självklart är Melissas väska sönder med ett eventuellt "mordvapen" hah, inte meningen att göra narr av det men man blir ju lite trött på serien ibland , för det är ju samma sak hela tiden, vet inte varför jag inte kan sluta kolla på den dock.. Oppps att Aria nu sitter i skiten då hon skickat sidor åt Ezra när han tagit sig tid till att faktiskt skriva sina egna, how to gå vidare nu liksom. Jag gillar verkligen Caleb och Spencer ihop ,var innan rätt trött på Caleb och Hannah och även Toby/Spencer förhållandet hade börjat bli tråkigt, så de passar ändå rätt bra ihop ,båda är ju smarta och lite djupa, så perfect match ju!
Till top