Veckans tv-serier v.7 - del 1

Tv-serier / Tv-serie, the walking dead, twd / Permalink / 1
Ja, jag vill börja skriva mina tankar om serierna igen! Men det kan bli lite mindre serier än vanligt eller lite skevt med avsnitten, men det är ju bara läsa vilket avsnitt jag skriver om så märker ni! Hösten/vintern har gjort mig efter i många serier då mycket hänt i mitt liv så har verkligen inte hunnit även om jag velat. Men ja, här har ni lite tankar om de senaste avsnitten jag sett!
The Walking Dead - 6x09, No way out
Jösses, många sa till mig innan jag såg avsnittet att det var stort, att det skulle för alltid ändra seriens gång och att jag skulle bli chockad och oj shit, det blev jag! Jag var några dagar sen med att se avsnittet och är sjukt förvånad att jag lyckades undgå spoilers, men GUD! Om ni sett avsnittet, ge mig era tankar i komentarer för shit, jag trodde aldrig att så många skulle dö och att det skulle bli så galet! Blev ledsen att hon tjejen som Rick gillade dog, man hade ju lite hopp om att han skulle få ha det fint med henne och ha en romans nu så långt efter Loris död, men så förstörde hennes unge ALLT för ALLA, det kände jag redan på mig i avsnittet innan, han skulle aldrig klara det, jag hade bara plockat upp honom och sprungit om jag var dem,men istället så dör alla i deras familj.... så ledsamt, och SEN så ser man Carls öga, så har han blivit skjuten, jag var sjukt orolig att han dog där, då hade jag blivit sur, för han passar i serien och Rick behöver hjälp med Judith, men så överlevde han, fast han kommer ha det svårt nu med bara ett öga. Jag läste ju serietidningarna innan jag såg den här tvserien men har slutat för helt ärligt så är serien FÖR bra så vill inte bli spoilad, för de följer ju serietidningen ganska bra, för detta händer ju Carl där!. Är dock glad att de äntligen bestämde sig för att bara möla på och döda alla zombies, jag har tänkt väldigt många gånger genom seriens gång att om de bara går ut och dödar massor, i flera timmar, så kan de få bort mågna av hoten, för zombiesarna är ju långsamma och m`Michonne och Rick kan lätt döda hur många som helst! Jag blev sjukt nervös där ett tag för att Glenn skulle dö, jag trode verkligen de skulle gå så långt och då hade jag blivit sjukt arg, man dödar inte Glenn, man separerar inte honom och Maggie, inte ok! haha, men som tuuuuur var så får han hjälp i sista sekund, PJUUUH!!! haha. Ja sjukt intenstivt avnsitt, vad tyckte ni? jag älskade det, denna serien är amazing!

The Flash - 2x13 & 2x14, Welcome to earth 2 & Escape from earth 2
Jag sätter ihop dessa avnsitt för de har ju med varandra att göra och jag har sett båda rätt nydligen. Men ja, jag gillar att de åker till den andra jorden och är där och att man får se de andra versionerna av dem, jag gillar töntiga Barry haha, han är skön och det var fint hur han hjälpte The Flash Barry att ta sig ut ur Zooms fängelse. Sen blev jag såå ledsen för Caitlyns skull när Jay blev indragen av Zoom i slutet, hon har verkligen super otur när det kommer till männen i hennes liv..stackarn. Jag misstänkte faktiskt att det skulle sluta med att Dr Wells skulle vara kvar på deras jord 1 redan när han kom in från början, det är ju lite typiskt serier, att hålla fast vid karatärer som de gillar! Men de är la bra, han passar ju in och de behöver en sån roll i deras grupp på Star Labs. Undrar vem han andra killen som var fången hos Zoom var, han som hjälpte Barry och Wells dotter... hmm...

Chicago Fire - 4x15, Bad for the soul
Alltså Chicago Fire sviker ju aldrig, måste säga hur amazing den här serien är, det spelar ingen roll om inget speciellt egentligen händer, serien är ändå underbar och jag ser fram emot varje vecka när ett avsnitt kommer ut! Ja.. Casey ska ju då vara med i valet till Alderman och självklart kommer det en massor av skumma typer som vill ha hans hjälp, men tyckte det var riktigt bra av honom att säga nej, både när han var i kyrkan och när han snubben i kostym ville muta honom med saker, han måste ju lärt sig sin läxa nu efter han höll på med Katya och allt det på strippklubben han hjälpte med innan. Är rätt glad att Chilli är borta, tyckte hon var jobbi och den karaktären fastnade man aldrig för, även om hon säkert kommer tillbaka senare så var det fint att Jimmie ville hjälpa i ambulansen och tackade ja dirket istället för gnälla, lite roligt dock att Brett sa till honom att hon gillade honom så nu kommer stämningen vara sådär lagom awkward. Synd dock att Otis inte fick sin chans med henne, tycker alltid synd om honom, haha. Nu har vi även en till kvinna som brandman, någon mer som vill ta en chansning och säga attt hon kommer ställa till något problem på ett sett eller annat? något är det ju mellan henne och Severide, någon som vet vad? jag kommer inte ihåg henne om hon varit med tidigare? kan vad jag med kasst minnte? haha.

Chicago Med - 1x10, Clarity
Ja nu har ju Chicago Med börjat och jag har ju inte skrivit något om det heller, men jag gillar den! ÄLSKAR att Chicago universumet har blivit det som det är nu, att de samarbetar med varandra så mycket och allt sånt, så sjukt bra! ialalfall, detta avsnittet fick Halstead äntligen visat för Dr Manning att han gillar henne, den spänningen har ju funnits där länge nu, hoppas de blir ett par och att de inte går runt och låtsas som inget hänt nu, han har ju dock dejtat den där andra tjejen som hjälpte honom med medicin för cancer patienten... hmm. Sen har jag tyckt så synd om Dr Choi, när han satt hos psykologen och grät förra avsnittet, åh the feels! haha... Men han verkar ju börja komma över det och börjar må bättre, speciellt nu när han träffat den där tjejen som också varit militär. 

Chicago P.D - 3x15, A night owl
Jag tycker det är dags för Ruzek och Burgess att skärpa sig nu och bara bli tillsammans igen, jag fattar inte varför Ruzek låter henne gå runt och tro att han inte alls vill gifta sig, jag menar, det vill han säkert, och om inte, så kan de la snacka om de på något sätt för de är så söta och man ser ju att de saknar varandra.. typiskt favorit par i serier, något sånt här ska alltid hända och bli utdraget länge.. Annars har jag väll inte så mycket kommentarer om detta avsnitt. Tycker alltid om när Platt är med Burgess eller Roman hah det är alltid så roligt, som nu när Roman skulle lära henne hur det är att vara polis.. hah.
#1 - - i want to go to there - cornelias tv-blogg:

åh, så himla gött att the walking dead är tillbaka! det är nog min absoluta favoritserie just nu. jag var också väldigt orolig för carl där ett tag. men jag uppskattar det med serien, att man faktiskt kan bli genuint orolig för att de ska ta livet av en viktig karaktär, för det skulle de lätt kunna göra. i många andra serier så blir det ju aldrig riktigt spännande, för man vet att karaktären med allra största sannolikhet inte kommer att dö.

gillade också de två senaste avsnitten av flash, så kul att se lite annorlunda versioner av karaktärerna!

Svar: Ja men eller hur! för även om man inte vill att favvo karaktärerna ska dö så uppskattas det att dem vågar och inte mesar ut och aldrig dödar viktiga karaktärer, det är ju mer realistiskt såhär! så awesome den här serien :D
Seriesmaniac

Till top