Mer The X-Files?

Kändisar, Tv-serier / Arkiv X, Drama, The X-Files, scifi, serie, thriller / Permalink / 0
Nu har de nya avsnitten av The X-Files kommit och gått, det som många fans över hela världen varit exhalterade över ändå sedan de talade om att ta tillbaka serien för en kort tid igen är nu över och eftersom jag själv inte ser på serien så vet jag inte riktigt vad som hände i slutet, men tydligen var det en cliffhanger och man fick inte riktigt svar på allt man ville.

Fans frågar ju sig nu om de kommer komma mer, och där är även serieskaparna och skådespelarna tveksamma! De säger att de tror att inte karaktärerna är klara och om de går att få allt rätt och få tillbaka de som ska vara med, så finns det en möjlighet att vi inte sett det sista av The X-Files än! 

Seriens skapare Chris Carter sa att han pratat med Fox och sagt: "There's no negotiations, but I had a conversation with [Fox boss] Dana Walden today,they said they're certainly up for more if we can figure out how to get it done."

Gilian Anderson och David Duchovny har tackat alla fans som stödjer dem så de har kunnat hålla The X-Files vid liv såhär länge och vrekar båda vara öppna för att fortsätta, men änsålänge är det en paus och vi får se om vi kommer få mer eller inte!


Till top