Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Nyheter, The Flash, film, gilmore girls, grease, serie, supergirl / Permalink / 0
Jag är ledsen mina fina läsare, helt ärligt så är anledningen till varför jag varit så seg här för att jag inte hunnit ikapp med många av mina tvserier då mitt liv ändrades ganska mycket precis i höstens början när alla serier kom ut och då hann jag inte se något, vilket ledde till att jag hade hundratals serieavsnitt att se, men jag börjar faktiskt komma ikapp och har sett mina favoriter så är pepp på återgå till bloggandet! Måste bara tänka hur jag ska göra med serieavnsitten (veckans tvserier) och se om jag och hur jag ska skriva dem! Men vi börjar enkelt med ett film och serienyheter inlägg iallafall!
- Nu har det blivit officiellt att The Flash och den relativt nya serien Supergirl kommer att få en crossover! Jag älskar när alla serier har börjat med massor av Crossovers, det gör allt mycket mer intressant tycker jag! Har dock inte hunnit se Supergirl än men ska såfort jag kommit ikapp det andra! Läs mer om crossovern här: http://geeknation.com/breaking-the-flash-and-supergirl-crossover-officially-announced/

- Mer detaljer och rolig information om den kommande uppstarten av Gilmore Girls har börjat dyka upp på internet, detta är ju såklart för mig det roligaste som hänt på länge och jag tänker på det jätteofta och kan knappt vänta, det ska tydligen vara indelat i fyra 90-minuters avsnitt och varje avsnitt ska vara en del av året, så det första avsnittet kommer heta "Winter", och vi kommer se många om inte nästan alla av våra favorit karaktärer tillbaka till Stars Hollow, dock inte rollen Sookie då Melissa McCarthy själv sagt att hon inte blivit tillfrågad om detta (vilket jag tycker är supersynd), serien har dock börjat med sinna förberedelser och Lauren Graham la upp bilden ovan på henne inför deras första "table read"! SÅ KUL!!

- Det har nu gått ut med att det kommer ytterligare 3 Fast and furious filmer! Den åttånde "Fast 8" har redan blivit officiell men nämner det ändå och kommer ut nästa år , sedan kommer även en 9e och en 10e år 2019 och 2021!

- Grease Live! kom ut och visades för miljontals folk här om dagen och blev en enorm succé! Jag har tyckt den ser jättebra ut då Julianne Hough spelar Sandy och Aaron Tveit spelar Danny, jag ÄLSKAR ju grease och just allt jag sett från hur de gjort Grease Live! Så ser det amazing ut, så sök så kommer ni med kunna se den, och säg vad ni tyckte?!

- En serie baserad på den gamla klassikern Macgyver är påväg, serien ska vara som en modernare verison av den gamla serien!

- NBC har också beställt ett pilot avsnitt för en serie som ska vara som en slags uppföljare till filmen Cruel Intentions. Serien ska tydligen fortsätta 15 år efter filmen slutade och ska handla om karaktärerna som Reese Witherspoon och Ryan Philippe spelades tonårsson! (ni kan läsa mer om det här http://variety.com/2016/tv/news/cruel-intentions-tv-series-pilot-nbc-1201695238/) 

Till top