American Ultra (2015) - Recension

Filmrecensioner / Action, American Ultra, Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, komedi / Permalink / 0
Här om veckan såg jag filmen American Ultra, med Jesse Eisenberg och Kristen Stewart i huvudrollerna! Filmen handlade om en "stoner dude" som egentligen är en agent för den amerikanska regeringen men inte vet om det själv. Han blir sedan jagad och de vill göra sig av med honom då de anser att han är en osäkerhet för landet, men han är för vältränad och för hög för dem att hantera!

Ja filmen hade ett väldigt konstigt koncept och om man läser handlingen så låter den skum, vilket den var på många vis. Men det var ju en komedi så det var nog inte meningen att vara en super bra actionrulle så det går ju att förlåta mycket då! 

Jag tycker om Jesse Eisenberg, har gjort ända sedan jag såg honom i Zombieland för ett par år sedan, han passade i sin roll i den här filmen och det gjorde faktiskt hans flickvän i filmen med (Kristen Stewart), är inget fan av henne och hon var ju sig rätt lik här med, men i den här filmen passade hennes lite slöa sätt att vara på och de passade bra ihop. 

Annars var filmen helt okej, den var rätt rolig och vi satt ändå och skrattade åt några scener, ialalfall i början när han insåg att han kunde göra galna grejer. Sen dock blev den lite seriös ibland och då var dewn faktiskt lite sämre av någon anledning, den kanske hade kunnat vara lite roligare. Men over all var det en rätt okej komedi att se, kanske inte det första jag hde gett som förslag dock!
Till top