Alla hjärtans dag filmtips!

Film & Serietips / Alla hjärtans dag, Drama, Romantik, Valentines day, film / Permalink / 0
Nu är det då Alla Hjärtans Dag på söndag, och ja, man behöver no man för att det är den dagen, det har jag aldrig haft just den dagen haha så välkommna till mitt liv isåfall ;) iallafall, så tänker jag att många vill ha något att titta på, för film behövs alltid! Och min härliga all alone tradition är att ära en Ben & Jerry's och se något av Nicholas Sparks, det är det bästa!
Här har ni iallafall lite tips på bra alla hjärtans dag filmer att se! (Ja jag hade kunnat nämna alla Nicholas Sparks filmer, så ja alla,men skriver mina favoriter iallafall)

The Notebook (2004) - Jaaa, klassikern är ju självklart den underbara filmen The Notebook, av ingen mindre än Nicholas Sparks! Den är så bra att sitta och halvt gråta till då den är så sjukt mysig och bra och man kan absolut inte klaga på skådespelarna som är Ryan Gosling och Rachel McAdams, möms på dem båda! Så har ni inte sett den, så se den NU hah och annars, se den igen, det gör alltid jag!

The fault in our stars (2014) - Vill man ha något superledsamt men supervackert så har man rätt film här , The fault in our stars är nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett i sin genre! Den är så sjukt vacker på massor av sätt, och den är tragisk på ett fint och ärligt sätt och det älskar jag. Man kan inte hålla sig från att gråta så rekomenderar isåfall att man ser den antingen själv eller med någon som känner för att gråta med er hah.

Dear John (2010) - Jag älskar Dear John! Även här har vi en Nicholas Sparks film och den är så fin och också lite ledsam! Jag älskar att se den och även här har dem verkligen valt bra skådespelare för rollerna, Channing Tatum som militär (möms) och Amanda Seyfried som är så söt som vanligt. Och jag bara tycker den är så fin och passar perfekt för en dag som denna!

Just like heaven (2005) - Jag tycker Just like heaven är lite av en bortglömd film men jag har alltid tyckt om den, den har någon charm som jag älskat ända sedan jag såg den första gången. Och den är en lite udda romantisk film med Reese Witherspoon och Mark Ruffalo! Så söt, så den kan ni se!

No strings attached (2011) - Jag vet inte varför jag tycker om den här filmen så mycket, jag tycker bara att Ashton Kutcher och Natalie Portmans roller är så söta och hur han beter sig mot henne och ger henne saker när hon liggger och har mensvärk, älskar det! Så det tycker jag definitivt man kan se!

Där har ni iallafall mina favoriter! Men annars finna ju även The best of me, The Vow, The lucky one, Magic Mike (om man vill ha lite eyecandy till alla hjärtans), Safe haven, Titanic, Crazy stupid love, Ps I love you och många andra som jag gillar! Hoppas det hjälpte erat filmval för söndagen! Pöss!

Till top