Veckans tv-serier del 1- v.13

Tv-serier / Permalink / 0
Jag har haft supermycket studier de senaste,därför har det blivit dåligt uppdaterat här! Förhoppningsvis blire lite mindre nu iallafall och jag hinner skriva ner mina tankar om veckans tvserier iallafall!
The Walking Dead - 6x15, East
Alltså den här serien kommer aldrig sluta att chockera mig, jag sitter seriöst på helspänn i varje avsnitt och med all rätt, fan ingen är det minsta säker och vad som helst kan hända och jag LOVE IT!. Men gud, slutet av detta avsnittet var galet ju, men jag har hopp om att han inte dog, det hade jag inte accpeterat, det finns fan gränser för vilka de får göra sig av med och Daryl har en alldeles för stor fanbas så jag tror många hade slutat kolla och blivit arga om han försvann, ,men jag tänker, man hörde ju typ att han som sköt sa "you're going to be okey" eller nått liknande efter, så hoppas han sköt honokm i axeln, armen eller nått sånt.... pff.... men man vet ju fan aldrig! Anything can happen.... ÅH! Sen händer det ju något med Maggie och hennes graviditet, shit, nu har dem ju inga läkare efter förra veckans också tragiska avsnitt.. men hoppas verkligen inte hon förlorar barnet och hoppas verkligen hon är okej! Sen undrar man ju vad som kommer hända med Carol, jag har stört mig en hel del på henne den sista tiden.. hon har varit så gnällig även om hon är bad ass när hon väl måste, hon måste ju förstå att världen är fucked up och att det är bättre att stanna med dem andra?! Shit, nästa vecka är det ju säsongsavslutet och jag är orolig, inga säsongsavslut i den här serien har gått bra, alltid någon som dör, en stor karaktär, speciellt i säsong 5,då dog ju typ 3 stycken man gillade! Så nu kommer jag sitta ännu mer på helspänn och dock vara pepp för nästa veckans 90-minuter långa avsnitt!!! IH!

Chicago Fire - 4x17, What happened to Courtney
Åh Chicago Fire är äntligen tillbaka, har varit en lång paus för många serier nu! Men yaay för Casey som vann valet, tur det och att han faktiskt vägrade missa jobbet för en debatt, att vara brandman och rädda liv är ju definitivt viktigare än att vara en själlös politiker! Så får la se hur mycket det kommer vara med det jobbet nu och hur han kan påverka genom att vara den fina killen som han är!. Tycker det var bra att hon nya tjejen lämnade sin kille efter han dissade Hermans barns födelsedagskalas, hon var ju bara fast i det och hon kommer nog ha det bättre utan honom!. 

Arrow - 4x17, Beacon of hope
Kan inte bara Felicity komma tillbaka till Oliver, damn sånna här serier ska alltid göra det så svårt för mina favoritpar! Men ja, det var iallafall kul att se Curtis jobba med gänget och vara deras nya Felicity, gillar honom han är så himla genomsnäll, så hoppas att han är med lite mer! Annars var det väll inte ett jättespännande avsnitt, förutom att man skulle bli förvånad när Diggles bror var en ond kille mot slutet, men det var inte jättechockerande enligt mig.

Supergirl - 1x18, World's finest
Sååå himla kul att se Barry i Supergirl! Kul att de gjort att de var från olika världar, jag funderade kring hur de skulle göra en crossover när jag hörde att det skulle hända och de löste det ganska snyggt faktiskt! Och jag gillade hur väll de kom överens och jag tyckte avsnittet var jättebra, Barry är så himla charmig och kommer överens med alla, älskar honom som The Flash! Kul också när han såg hennes rymdskepp och ville ta en bild framför det haha. Och det var ju på tiden att Kara gjorde sitt move i slutet där mot James, men så självklart så blev han styrd på ett konstigt sätt därifrån, det var ju sjukt dålig timing det! Jag tyckte aldrig heller om Shiobahn eller hur hennes namn stavas, så att hon var en Banshee kanske var lika bra, så blev man av med henne!

The Flash - 2x17. Flash back
Självklart visste Wells att Barry inte var han själv, jag tycker faktiskt också han är rätt dålig på att låtsas och på att smälta in så blev inte jätteförvånad att han blev tagen på bar gärning, dock så hanterade han det rätt bra. Bara en liten konsekvens haha men det kan dem ju leva med.Fint av Barry också att filma en liten hälsning till Iris från Eddie när han ändå var där och smart att säga att det var en video från förra året! Jag tycker dock att det med Jay som nu man vet är Zoom, det är ju liksom inte den Jay som de känner? det är ju hans doppleganger typ, det borde de fatta känns det som, men jag har inte sett Legends of tomorrow än så kanske vet man mer där? eller, någon som sett som kan berätta? hmm.... 

Grey's Anatomy - 12x16, When it hurts so bad
Gullig kille som Meredith träffat ju, att även om hon freakade ur så ville han väänta på henne, tills hon är redo och dejta igen! Söt, var är sånna killar i verkligheten egentligen? skicka en sån till mig isåfall haha. Men ja, synd för Maggie att hon blivit dissad på sistone och att han inte ville vara med henne efter hon var stark att berätta för alla att de dejtade, dålig stil tycker jag!...Och synd att det alltid ska gå dåligt för Owen och Amelia, jag gillar dem ihop men så förstår man att hon har svårt att vara med någon som börjar dricka när han mår dåligt, hon har ju fallit i den fällan så många gånger innan, så det makes sense, men ändå tråkigt att de aldrig bara kan vara med varandra! Knäpp Jacksons mamma är då, man tänkte att hon var snälll och pratade med April men så vill hon stämma henne nu? för hon inte sa att hon var gravid, wtf, detta kommer ju inte bli bra!Till top