Veckans tv-serier del 2 - v.13

Tv-serier / Permalink / 0
Chicago Med - 1x12, Guilty
Tyckte något var lite annorlunda med Dr Charles det här avsnittet, att han faktiskt själv kändes lite deprimerad och satt faktiskt i tårar när den killen som de tvångshöll började erkänna att han var ledsen för ingenting, för så är det ju, ibland kan man ju känna sig ledsen även om livet inte ger än någon anledning och det är okej, för som de sa, man är mänsklig bara. Iallafall, tyckte det var dumt att Maggie åkte in i fängelset, men samtidigt så förstår man ju varför, då han hade kunnat komma undan annars osv, men samtidigt ska de hinna rädda folk, så den situationen är ju lite svår! Man börjar med bli lite trött på Halstead som alltid bryter regler och tänker att han ska bestämma, tur att Rhodes stoppade honom i hissen innan han verkligen hann göra något dumt!

Chicago P.D - 3x19, If we were normal
Älskar när man får se mer av deras provatliv, såsom Lindsay och Jay i slutet, man glömmer nästan att de är tillsammans ibland just för att man får se så lite av deras liv, jag vill ha mer! Och jag vet inte vad jag ska tycka om Burgees och Roman nu, jag älskade ju henne med Ruzek, dem var ju så söta och de gjorde slut av en så dålig anledning, fattar inte, han älskar ju henne och hon homom men så ville han inte gifta sig? VA? hah och nu blir det konstigt för hon börjar ju gilla Roman och kyssste honom, och han har säkert gillat henne med, men får la se hur allt ska gå! Och hoppas att nästa avsnitt är Platts bröllop, hihi! Hemskt avsnitt annars då sånna sjuka fall när folk får stockholmssyndromet är obehagliga och han killen va så slibbig!

Criminal Minds - 11x19, Tribute
Åh kul att se Prentiss tillbaka med gänget, speciellt när man är lite nere när Morgan inte längre är med dem, dock hade jag önskat att hon kunde stanna i deras gäng ,jag vill inte att någon mer ny som inte kommer passa ska vara med i gänget! För det är ju en stor del till varför man gillar Criminal Minds, deras familjekänsla med alla som varit med så himla länge!!. Avsnittet var ett bra övergångsavsnitt så man kan vänja av sig Morgan som sagt och det var fint att se dem ha en liten familjemiddag i slutet, det behövdes ,speciellt för Garcia som nog saknar sin baby boy mest!

Supernatural - 11x17, Red Meat
Det måste kännas lite läskigt att Dean och Sam inte har fler chanser att dö, visst det borde ju vara normalt tycker man eftersom man bara ett liv att leva ,men dem har ju alltid haft alternativ och de har ju varit döda ett antal gånger innan nu båda två! Men nu är det över och dör dem ,så är de borta, de hade riktigt tur den här gången att Sam överlevde! Jag satt dock hela tiden och funderade på varför inte Dean gav honom hjärt och lungräddning, det hade ju räddat Sam, men han trodde ju att han hade blött till döds av det skottsåret han hade och det hade ju inte blivit räddat av HLR. Självklart ville han inte berätta för Sam att han begick självmord för att prata med en reaper om att få tillbaka Sam, men kanske lika bra att han inte vet?

The 100 - 3x09, Stealing Fire
Jag hatar verkligen han Pike! hoppas han får en hemsk död och att alla dumma människor som hjälpt honom fattar hur dumma i huvudet de varit som basically följt en diktator det senaste!. Hemskt att han dödade Lincoln ju, blevv ledsen, och jag kan verkligen tänka mig att Octavia kommer vara på krigsstigen nu efter och vilja hämnas honom, det var så brutalt på något sättt, usch... Nu har också en ny Heda blivit vald, även om hon gjorde det utan Lexas ande, så hon kommer ju inte kunna vara det hela tiden, men sålänge hon är det så är alla människor från Skykrew i fara då hon vill döda dem, dock gillade hon ju Murphy och han är smart och stannar där och är chill så att han inte ska dö, men får la se om Clarke kan få Luna att vara Heda sen då hon med har rätt till det tydligen! Fint också det ögonblicket mellan Abby och Kane, dem passsar ihop!
Till top