Veckans tv-serier - v.39

Tv-serier / Permalink / 0
Ja nu är det dags igen, veckans tv-serier inlägg! Jag är sjukt peppad och ja, jag har kollat serier i sommar med, men det har mest varit att ta sig ikapp och ja jag ska snart se Fear the walking dead och ge er en recension! Men vi börjar me dessa som började nu i veckan hiih!
The big bang theory - 9x01, The matrimony momentum
Nu var det dags för Penny och Leonard att gifta sig, och det var minst sagt, oromantiskt haha, jag tycker faktiskt det hade varit finare om de kunde haft ett riktigt bröllop iallafall, nu brydde man ju sig knappt för det kändes så "vegas" ahah. Men iallafall, mycket känslor upp och ner den här veckan och nu har vi ju problem mellan Amy och Sheldon med, det var nästan på tiden kände jag eftersom Amy ändå är relativt normal, inte konstigt att hon fick nog tillslut! Men hur gulligt var det inte att Sheldon tänkt att fria och verkligen blev sårad av att hon gjorde slut, och sa att det gjorde ondare än ett papercut (vilket btw gör sjukt ont haha). Ja, är så glad att TBBT är tillbaka och att fler serier är påväg! Älskar Hösten.

Grey's Anatomy - 12x01, Sledgehammer 
Nu har Grey´s börjat och de gör mig så glad, gillar verkligen att ha en sjukhusserie och kolla på och medans vi väntar på chicago fire,pd och med så får grey´s duga tills dess hih. Men iallafall, det känns så konstigt att Derek är helt ur bilden nu, jag hade faktiskt glömt det då jag inte riktigt tänkt på serien under sommaren, men de känns tomt men ändå bra, tror Grey´s behövde den förändringen faktiskt, de började bli lite enformiga.Tycker om att Meredith och Amelia bor ihop och att de har varandra som en liten familj nu när Derek är borta. Jag saknar dock April och Jacksons förhållande, saknar hur kära de var och hur allt var i början, nu är de knappt med varandra alls och jag hoppas verkligen de kan fixa allt mellan dem igen, det med barnet förstörde ju dem helt...de är ju mina två favoritkaraktärer annars. Men yay för kyssen mellan Amelia och Owen, de är också en sån välbehövlig förändring i serien, han var ju med Christina så himla länge, så förra säsongen när deras romans började starta blev jag glad! Och sist tänkte jag på att det var så roligt att Bailey äntligen blev cheif! Det var på tiden, hon var ju typ den man trodde skulle bli Cheif först när man började se serien, men stackarn blev ju aldrig det.
Till top