Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Nyheter, mistresses, the walking dead, twd / Permalink / 0
- The walking dead och Fear the walking dead får ännu en spinoff serie, den nya kommer dock vara en webb-serie och kommer heta Fear the walking dead: Flight 624. Serien kommer att ha 16 avsnitt och varje avsnitt kommer vara en minut långa och kommer visas under perioden som The walking dead säsong 6 visas. En karaktär från web-serien kommer sedan att vara med i säsong 2 av Fear the walking dead. Serien kommer alltså att vara på ett flygplan under infektionens tidiga stadie och kommer handla om att de passagerare är i fara då de upptäcker att en i flyget är smittad.

- Benjamin McKenzie och Morena Baccarin ska nu ha ett barn tillsammans! De kom nydligen ut att de dejtade men nu är det bekräftat att Morena är gravid! Det verkar också som att paret funderar på att gifta sig, så vi får väll se vad som händer där!
 
- The big bang theory stjärnan Kaley Cuoco Sweeting och hennes man Ryan Sweeting har nu bestämt sig för att skilja sig, paret har endast varit gifta i 21 månader men de säger att beslutet var gemensamt och de har nu bett press att vara respektfulla och låta deras privatliv vara.
 
- Tvserien Mistresses har nu blivit förnyad för en fjärde säsong! Dock så ska de tydligen fortsätta utan skådespelerskan Jennifer Esposito, eller hennes kontrakt går iallafall ut nu eftersom de endast stod för ett år. Även serien Devious Maids har blivit bekräftad för en ny säsong!


Till top