Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 0
- Gotham stjärnorna Benjamin McKenzie och Morena Baccarin dejtar nu!

- Den kända författaren Jackie Collins dog av bröst cancer här om dagen efter ha haft sjukdommen i 6 år, hon berättade dock inte för sin syster för än tidigare den här månaden då hon inte ville vara en börda, hon är nu saknad av många. Rest in peace Jackie
 
- På tal om tråkiga nyheter så måste jag bara nämna då jag inte skrev något när de hände, att regissören och legenden inom skräckfilm, Wes Craven dog för ett litet tag sedan och jag själv blev riktigt ledsen då jag har sett upp till honom och varit ett fan av allt han har gjort i säkert 10 år minst nu,så jag blev riktigt ledsen och nere av nyheten att han inte längre är med oss, han kommer bli saknad! Rest in peace Wes!

- Många av er har nog hört talas om eller sett doku-serien I am Cait som handlar om Caitlyn Jenners förvandling från Bruce till Cait, iallafall så har det nu spridits rykten om att en andra säsong är påväg och att den eventuellt ska komma ut redan i mars.
 
- Kylie Jenner har på sistone fått en massa kommentarer om hur hon har plastikopererat sig och bland annat sina bröst, hon kom dock idag ut och sa att hon aldrig har haft några operationer, förutom då läpparna som hon har fyllt ut! Kylie sa "But no, people – I haven't gotten breast implants! Everyone is obsessed with that. Truth is, as I've gotten older, I've gained 15 pounds and my body has changed," she explained. "I've definitely filled out." . Men hon säger dock att man aldrig ska säga aldrig och hon är inte personligen emot det. Dock tycker jag att man ska låta henne och allt som har med det att vara, för egentligen, vem bryr sig, låt henne göra vad hon vill!
Till top