Favorit tv-ögonblick

Tv-serier / Permalink / 2
Jag tänkte ge er en liten lista på några av mina absoluta favorit ögonblick i från några av mina favorit serier, de är både glada och ledsama men några som jag på något sätt älskar! 

Vi börjar med Buffy the vampire slayer, detta kommer alltid vara min favoritserie men ögonblicket ni ser nedan är från avsnittet Touched i säsong 7 och jag älskar det då det är så fint hur Spike förklarar för Buffy hur hon är den ända för honom och att hon är stark, och det är så sjukt fint och när de sedan sover tillsammans,aw, breaks my heart.

Andra jag tänker på är The walking dead, och den serien har ju sjukt mycket bra ögonblick men det kommer aldrig vara så bra som när Lori dog och Rick fick reda på det, hans skådespel där var så sjukt bra och tycker seriöst han borde vunnit ett pris för det, för det var så genuint och trots att det var ett fruktansvärt hemskt ögonblick så är det mitt favorit, just för hur snyggt gjort det är!
 
Det här ögonblicket i Supernatural är ett av mina och min systers favoriter, det är ett så sjukt starkt, kraftfullt, vackert och hemskt ögonblick och det var något vackert med hur änglarna föll och hur dem hade gjort den scenen, definitivt ett ögonblick att minnas!
 
Finns det något bättre i One Tree Hill när Brooke äntligen får sin man, när hon äntligen efter alla hemska år av osäkerhet och allt sånt, får hittat Julian som är helt perfekt för henne, älskade deras bröllop då det var en av de avsnitten i serien som inte var jättedramatiskt eller ledsamt, utan de fick ett vackert, roligt och perfekt bröllop som jag älskar. Och hur roligt var det inte när Skills säger, "Aint nobody say nothing" i kyrkan? så kul!
 
Det finns inte många scener där ute som någonsin fått mig att skratta lika mycket som den här, det är en scen ur avsnittet "The French Mistake" ifrån Supernatural, karaktärerna hanmnar i vår värld och är sig själva och försöker skådespela, det är så roligt så kunde knappt skriva om det nu för jag skrattar jag bara tänker på det, hahah genialiskt!

Daenerys är ju alltid höjdpunkten i Game of thrones, hon är så sjukt cool och vacker och jag älskade det ögonblicket när hon kom ut ur flammorna med sina drakar och blev därefter ,the mother of dragons, det var mäktigt och verkligen början på resten av serien och resten av hennes, makt. Hon gick verkligen från en karaktär till en annan i det avsnittet!
 
Där har ni iallafall några av mina favorit ögonblick i tv-serie världen, det finns självklart en himla massor av ögonblick mer, men de är är verkligen mina favoriter av vad jag kunde komma på just nu, vad har ni för favorit ögonblick? :D
 
#1 - - Yohanna af Skovde:

Walking Dead! Håller med! Väldigt starkt, och jobbigt!

#2 - - Katten.Fancy.Fluff:

Åhh! Älskar det Avsnitten från buffy :3

Svar: Jaaa det är så fint och så starkt! :D :D
Seriesmaniac

Till top