Första titt - Marvel's Jessica Jones

Tv-serier / Jessica Jones, Marvel, netflix / Permalink / 0
Nu har en första titt på Netflix nya serie Marvel's Jessica Jones kommit ut, det är ett kort klipp som bara ger er en kort iblick i serien, men kolla in nedan! Jag är iallafall pepp, men det är ju inte så konstigt, det är ju ändå Marvel!

Ny medisinsk-drama serie av Shonda Rhimes påväg!

Tv-serier / Drama, Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, Shondaland / Permalink / 1
Shonda Rhimes som är skaparen bakom många serier, bland annat den populära serien Grey's Anatomy har nu kommit ut med att hennes produktionsföretag "Shondaland" kommer att samarbeta med ABC och skapa en ny medisinsk-drama serie. Serien kommer att skrivas av Grey's Anatomys producent Zoanne Clack.

Serien kommer att följa en grupp, närmare bestämt en "U.S. Army Medevac team"  i mellanöstern i en amerikaniserad bas i Baghdad år 2004. Och precis som i Grey's Anatomy kommer serien att ha mycket drama såsom att teamet irriterar varandra, ligger runt och får kämpa med den svåra arbetsmiljön som de har.

Vad tror ni om denna serieidé? själv så är jag bara ett fan av Grey's och inte bland annat How to get away with murder och Scandal som också är en del av Shondaland familjen så jag vet inte hur jag kommer gilla den här. Men det återstår väll bara att se, kan ju bli jättebra med, medisinska dramor är ju ofta intressanta och det händer mycket, vilket jag gillar. 

 

 

Nya The X-Files trailer ute nu!

Tv-serier / Arkiv X, The X-Files, serie / Permalink / 0
 Som ni kanske hört så kommer ju The X-Files snart tillbaka i en kort säsong på 6 avsnitt och jag vet att det finns många glada fans där ute som är pepp på seriens återkomst, men här har ni iallafall trailern! Serien kommer ut i Januari 2016!
Till top