Veckans tv-serier del 1 - v.41

Tv-serier / Permalink / 0
Jag är sen på att lägga ut det här och så är det, ska försöka komma ikapp med allt och så men har haft en del för mig, men här är förra veckans avsnitt ochvad jag tyckte om dem! det kommer förhoppningsvis några avsnitt till från förra veckan imorgon!
Quantico - 1x02, America
Måste vara sjukt jobbigt att vara så extremt efterlyst som Alex blev nu efter att Booth vaknade upp och sa att det var hon som skjöt honom.. Undrar vem det är som är skyldig, serien får ju verkligen alla karaktärer att verka misstänkta, man märker ju att många av dem inte riktigt är som de verkar, exempelvis undrar jag vad storyn med Shelby är, hon pratade ju i telefon med någon på ett helt annat språk, och med Simon, han har ju fejk glasögon och ingen vet riktigt vad han gjorde i Gasa.. man vet ingenting i den här serien haha, och det gillar jag, mycket drama och intriger, så det ska vara.

Supernatural - 11x01, Out of the darkness, into the fire
Nu är världen helt annorlunda för Dean och Sam och något skumt har definitivt släppts ut i världen efter att Sam och Dean lät "The darkness" rymma från dess eviga fängelse! Jag tyckte det var så synd att han med bebisen skulle dö, men fint att tjejen kunde ta hand om bebisen iallafall, men lite orolig blir man ju att bebisen föddes med The mark of kane?! whot, vad betyder det, kommer stackarn vara den nya kane då, som Dean och Kane var? eller hur kommer det bli... Sen har vi ju problemet med att Sam fick sånna svarta vener och kommer få hitta ett sätt att överleva det, men såklart så sa han ju inget till sin bror, så typiskt!!

The Flash - 2x01, The man who saved central city
Stackars Caitlin som förlorade Ronnie igen, varför kunde inte han gamlingen dött istället, det var ju så fint att de hade gift sig och allt sånt. Så jag förstår Barrys reaktion i början, att han ville arbeta ensam, han förlorade ju inte bara Ronnie och Eddie utan även allt som hände med Dr Wells, det måste tagit på psyket en hel del!. Sen var det ändå lite fint av Wells att erkänna mordet på Barrys mamma så hans pappa kunde gå fri, men samtidigt så misstänkte jag att han inte skulle stanna, och det hade jag ju rätt i, han passar liksom inte in i Barrys liv längre och han är en rätt tråkig karaktär. Sen fick vi ju faktiskt se karaktären som sedan kommer vara huvudrollen i denb nya tv-serien Legends of tomorrow! spännande spännande!

Chicago PD - 3x02, Natural Born storyteller
Ett väldigt bra avsnitt tycker jag, det händer mycket samtidigt som "veckans fall" och jag tycker om att Lindsay är tillbaka men hennes mamma är ju verkligen sjukt jobbig, fattar hon inte att det inte är så bra att dricka och ta droger med sin dotter? och att det är hon som förstör? ne utan istället ska hon förstöra och försöka ta Voights bricka, vilket antagligen kommer bli riktigt komplicerat!. Undra hur lång tid det kommer ta innan de får ihop Jay och Lindsay igen, det är ett sånt typiskt par som kommer bli utdraget jättelänge innan de blir något mellan dem. Sen så tyckte jag det var så fint att Roman hjälpte de barnet och delade det med Burgess, så söt är han och hoppas att han träffar någon fin snart! och inte fallar för Burgess!

Grey's Anatomy -  12x03, I choose you
Jag gillade att veckans avsnitt av Grey's var väldigt Alex fokuserat, ibland känns det ju som om han blir bortglömd bland allt det andra och han har ju verkligen växt sjukt mycket som karaktär genom alla säsonger, så att få lite fokus bort från Meredith och till honom var precis vad som behövdes! Även lite kul att få referenser tillbaka till Izzie och hans förhållande, det var ju en sjukt stor del av Grey's tidigare säsonger, så att de inte blir "bortglömmt" är bra tycker jag. Jag tyckte om att Bailey stod för hennes anledning att ge Meredith låg lön och tyckte hennes "I'm a woman, hear me roar" kommentar var grym hah, klassisk Bailey, känns som hennes gamla jag kommer fram lite mer nu när hon är chef!
Till top