Veckans tv-serier - v.40

Tv-serier / Permalink / 2
Criminal Minds - 11x01, The Job
Jag är så himla glad att Criminal Minds är tillbaka, jag älskar den här serien så mycket! Iallafall, den här säsongen kommer ju tyvärr fortsätta utan Jennifer Love Hewitt då hon blev gravid, vilket är jättesynd för hon var en av dem som jag gillade i gänget, alltid när de försöker hitta nya medlemmar blir man alltid besviken, såsom i det här avsnittet, nu har skådespelerskan Aisha Tyler börjat som deras nya kollega och det var inget beslut jag gillade, har aldrig gillat henne ända sedan jag såg henne i Vänner. Men ja, får väll hoppas att det är tillfälligt och att hon bara är med till säsong 12 och att Jennifer Love kommer tillbaka då!. Även JJ var ju borta i mestadelen av avsnittet, men det är ju för hon fått barn  och vi vet ju att hon kommer tillbaka iallafall, vilket är ett måste för utan henne så blir Criminal Minds inte lika bra. Gillade att vi blev påminda av det fina förhållandet mellan Garcia och Morgan i avsnittet, behövdes efter denna långa tråkiga sommarpausen hihi.

Grey's Anatomy - 12x02, Walking Tall
Jag tyckte faktiskt det var kul att se Bailey i sin gamla "Nazi" roll som chef, dock förstår jag de andra läkarna när de blev lite väll mycket jobb för dem, men ändå roligt att se att hon äntligen är bossen igen och kan styra och ställa som back in the days! Tyckte även överasskningen att hon gjorde Meredith till Cheif of general surgery, så hon kan vara Baileys ,Bailey haha, smart tänkt där och det passar hon som. Jag tycker verkligen Grey's har blivit bättre sedan Derek dog, det känns som det var lyftet som serien behövde för att komma ut ur de lite tråkiga den hade innan. Jag hoppas att April kan få tillbaka Jackson som hon vill och att hon kämpar för deras förhållande trots att han är redo att ge upp nu... Kul att äntligen Amelia "pratade" med Owen också, tycker de är dags att de skärper sig och blir ett par hah.

Agents of S.H.I.E.L.D - 3x01, Laws of nature
Det var ett rätt bra avsnitt av shield den här gången, jag antog hela tiden att Jemma inte var borta, det är en sån typisk serie, som aldrig dödar folk då de gillar dem som är med haha. Men iallafall, lite intressant att hon verkade vara på en annan planet, jag tänker att den kanske är till för de som ändrats egentligen, såsom Skye och Lincoln, då det är en portal till en annan planet, och de är ju delvis aliens... hm. eller vad tror ni?. Det som är bra med att alla med Alien dna börjar bli "aktiverade" är att vi får nya karaktärer, nya ansikten, vilket den här serien faktiskt behöver då den kan bli lite stel annars. 

Chicago PD - 3x01, Life is fluid
Jag är ändå glad att, trots att Lindsay är sjukt deprimerad, att Jay blev kidnappad och gjorde att hon fick lite perspektiv och jag tror ju absolut att hon kommer att ta Voights deal om att bo med honom och dissa sin mamma, så det är skönt att de inte bestämde sig för att hon skulle vara borta och deprimerad hela den här säsongen iallafall. Sen så tycker jag det är så sjukt fint att Burgess och Ruzek ska gifta sig och jag hoppas att de kommer få ett fint bröllop med och att inget hemskt händer som det brukar göra i sånna här serier. Fint också att Platt gav henne sin börllopsbok så hon kan planera bröllopet, så gulligt, hon förvånar en varje gång! Sen att Olinsky har en dotter är så konstigt, det kommer definitivt bli mer komplicerat senare, hon kommer säkert behöva hans hjälp mer eller något liknande!
#1 - - Elsa:

Har länge funderat på att se Criminal Minds... Men eftersom jag är lite trött på polisserier så har det aldrig blivit av. Antar att det är en typisk ett-fall-per-avsnitt serie?

Svar: jaa det är ett lite fall till fall serie, men den har ändå en röd tråd och är verkligen sjukt bra,har sett en stor del av nästan alla sånna serier, men Criminal Minds har något extra.
Seriesmaniac

#2 - - Elsa:

Då får jag väl ge den en chans någon dag :)

Svar: det tycker jag! :D
Seriesmaniac

Till top