Veckans tv-serier del 2 - v.41

Tv-serier / Permalink / 1
De serierna som fattas den här veckan är Scream Queens, iZombie och Agents of shield, men helt ärligt så hjar jag inte hunnit se och då får ni missa den veckans avsnitt hih men fråga om ni vill veta vad jag tyckte!
Arrow - 4x01, Green Arrow
Jag antog att Oliver skulle komma tillbaka som Arrow ganska fort, men det var ju iallafall gulligt att han och Felicity fick ha lite av ett normalt liv ett tag iallafall, och hur fint var det inte att han ville fria?! så fint, hoppas han gör det snart och att det blir ett vackert ögonblick och inte blir förstört! Sen gillar jag inte att Diggle är sur på Oliver, han borde förstå vad som stod på spel när det var the league efter dem, Oliver gjorde det han var tvungen att göra för att rädda alla och han själv. Den nya bad guy är ju spelad av han som alltid är bad guy haha jag tror aldrig jag sett honom i en snäll roll, eller jo i The Hitcher var han snäll, men ja, han passar ju i rollen så varför inte.

Criminal Minds - 11x02, The Witness
Jag gillar fall som är lite större, med virus och sånt då det är lite läskigt på något sätt, att någon så "enkelt" kan mörda så mycket människor och när de går efter sånna skurkar så vet man aldrig vad som händer, vilket jag gillar med Criminal Minds hih. Jag tycker fortfarande inte om den nya tjejen och som jag sa veckan innan så kommer jag nog tyvärr aldrig göra det och jag hoppas verkligen hon bara är tillfällig förh on stör mig lite hah, förstör mysvibben jag har över Criminal Minds gänget. 

The Vampire Diaries - 7x01, Day one of twenty-two thousand, give or take
Det var relativt enkelt tyckte jag för Bonnie och Damon att döda en av de gamla vampyrerna, även om det antagligen kommer vara svårare att överaska och riva ut hjärtat på de andra, så trodde jag faktiskt det skulle va mer än så som behövdes för att döda dem, eftersom dem nu är så himla mäktiga och itnte heller dog när de försökte spränga dem. Jag tycker det är sjukt dumt av Matt att någonsin vara inblandad i något eftersom han är den ända människan kvar utan krafter och har inget sätt att skydda sig när, såsom nu, de kom och attakerade hans avslutning med polisakademien. Gulligt att Caroline äntligen erkände att hon bara ville ha Stefan, de är som hon sa, den ända hon har kvar, och varför är de då inte bara med varandra. Men nu har ju Enzo tagit henne för han vill vara på de elakas sida, undra vad de kommer göra eller vad Stefan kommer få göra för att få henne tillbaka. Och vem är det som är efter Stefan när man nu fick se honom väcka Damon 3 år senare?

The Originals - 3x01, For the next millennium
Jag tycker fortfarande att Originals är bättre än Vampire diaries, det trodde man aldrig när serien började och verkade lite seg, Originals är ändå fortfarande lite orginell och kan förvåna mig, det har Vampire diaries tappat för flera säsonger sedan! Dock tycker jag ibland att det är lite synd att de inte blandar serierna lite då och då. Iallafall, tur att Hayley var okej, dock vet ju inte Elijah det, men att hon bara blev tagen av Devina för hon behövde hennes hjälp. Devina går det ju inte så bra för och hon vill ha Marcels hjälp men kan inte få den riktigt, tyckte bättre om när hon var helt på hans sida, hon har bara varit så sjukt arg på sistone så hon är inte äns intressant längre. Man hoppas ju dock fortfarande på Cami och Klaus tillsammans, och han går ju fortfarande till henne när han behöver prata men förstår varför hon inte alltid pallar honom, han är ju sjukt oförutsägbar och hemsk.

#1 - - Anton:

Hej Johanna! Gillar din filmblogg mycket. Tänkte höra om du har en mail man kan kontakta dig på? Skulle gärna skriva en gästblogg om man får :)

Svar: heeej! ja du kan kontakta mig via - johannasofiamattila@gmail.com :D tack!
Seriesmaniac

Till top