Inside Out (2015)- Recension

Filmrecensioner / Animerat, Disneu, Inside Out, Pixar, film / Permalink / 0
Här om dagen var jag på bio med min lillasyster och såg filmen Inside out, vilket är en Disney pixar film som handlar om de känslorna som i en liten flickas huvud styr henne och hennes beteende, när en dag det börjar gå lite snett där inne och de olika känslorna måste arbeta för att hålla henne under kontroll.

Jag tyckte filmen var riktigt gullig och det var en fin idé av Disney att göra en sån här film, det är en rolig tanke, speciellt för barn att tänka att det finns små karaktärer inombords som styr våra känslor och varför vi gör det vi gör. Att våran hjärna egentligen jobbar så helt själv är ju helt otroligt men tanken att det som görs i filmen är så kan jag tänka mig att ha gått igenom många barns huvud innan de börjar greppa verkligheten kring vad som får en människa att bli.. den de är!

Jag tyckte om att filmen hade mycket som hände och det var mycket olika saker och idéer som var med och jag vet att min syster tyckte om filmen väldigt mycket och vi båda skrattade en del och den blev till och med lite känslig och jag fick faktiskt tårar i ögonen mot slutet ahah. Men jag är ju lite känslig så det krävs inte särskilt mycket för att tårarna ska rinna haha..

Men jag rekomenderar filmen definitivt för er som vill ha något att gå med era syskon, barn eller bara er som uppskattar animerade filmer.
Till top