Veckans tv-serier del 2 - v.41

Tv-serier / Permalink / 1
De serierna som fattas den här veckan är Scream Queens, iZombie och Agents of shield, men helt ärligt så hjar jag inte hunnit se och då får ni missa den veckans avsnitt hih men fråga om ni vill veta vad jag tyckte!
Arrow - 4x01, Green Arrow
Jag antog att Oliver skulle komma tillbaka som Arrow ganska fort, men det var ju iallafall gulligt att han och Felicity fick ha lite av ett normalt liv ett tag iallafall, och hur fint var det inte att han ville fria?! så fint, hoppas han gör det snart och att det blir ett vackert ögonblick och inte blir förstört! Sen gillar jag inte att Diggle är sur på Oliver, han borde förstå vad som stod på spel när det var the league efter dem, Oliver gjorde det han var tvungen att göra för att rädda alla och han själv. Den nya bad guy är ju spelad av han som alltid är bad guy haha jag tror aldrig jag sett honom i en snäll roll, eller jo i The Hitcher var han snäll, men ja, han passar ju i rollen så varför inte.

Criminal Minds - 11x02, The Witness
Jag gillar fall som är lite större, med virus och sånt då det är lite läskigt på något sätt, att någon så "enkelt" kan mörda så mycket människor och när de går efter sånna skurkar så vet man aldrig vad som händer, vilket jag gillar med Criminal Minds hih. Jag tycker fortfarande inte om den nya tjejen och som jag sa veckan innan så kommer jag nog tyvärr aldrig göra det och jag hoppas verkligen hon bara är tillfällig förh on stör mig lite hah, förstör mysvibben jag har över Criminal Minds gänget. 

The Vampire Diaries - 7x01, Day one of twenty-two thousand, give or take
Det var relativt enkelt tyckte jag för Bonnie och Damon att döda en av de gamla vampyrerna, även om det antagligen kommer vara svårare att överaska och riva ut hjärtat på de andra, så trodde jag faktiskt det skulle va mer än så som behövdes för att döda dem, eftersom dem nu är så himla mäktiga och itnte heller dog när de försökte spränga dem. Jag tycker det är sjukt dumt av Matt att någonsin vara inblandad i något eftersom han är den ända människan kvar utan krafter och har inget sätt att skydda sig när, såsom nu, de kom och attakerade hans avslutning med polisakademien. Gulligt att Caroline äntligen erkände att hon bara ville ha Stefan, de är som hon sa, den ända hon har kvar, och varför är de då inte bara med varandra. Men nu har ju Enzo tagit henne för han vill vara på de elakas sida, undra vad de kommer göra eller vad Stefan kommer få göra för att få henne tillbaka. Och vem är det som är efter Stefan när man nu fick se honom väcka Damon 3 år senare?

The Originals - 3x01, For the next millennium
Jag tycker fortfarande att Originals är bättre än Vampire diaries, det trodde man aldrig när serien började och verkade lite seg, Originals är ändå fortfarande lite orginell och kan förvåna mig, det har Vampire diaries tappat för flera säsonger sedan! Dock tycker jag ibland att det är lite synd att de inte blandar serierna lite då och då. Iallafall, tur att Hayley var okej, dock vet ju inte Elijah det, men att hon bara blev tagen av Devina för hon behövde hennes hjälp. Devina går det ju inte så bra för och hon vill ha Marcels hjälp men kan inte få den riktigt, tyckte bättre om när hon var helt på hans sida, hon har bara varit så sjukt arg på sistone så hon är inte äns intressant längre. Man hoppas ju dock fortfarande på Cami och Klaus tillsammans, och han går ju fortfarande till henne när han behöver prata men förstår varför hon inte alltid pallar honom, han är ju sjukt oförutsägbar och hemsk.

Veckans tv-serier del 1 - v.41

Tv-serier / Permalink / 0
Jag är sen på att lägga ut det här och så är det, ska försöka komma ikapp med allt och så men har haft en del för mig, men här är förra veckans avsnitt ochvad jag tyckte om dem! det kommer förhoppningsvis några avsnitt till från förra veckan imorgon!
Quantico - 1x02, America
Måste vara sjukt jobbigt att vara så extremt efterlyst som Alex blev nu efter att Booth vaknade upp och sa att det var hon som skjöt honom.. Undrar vem det är som är skyldig, serien får ju verkligen alla karaktärer att verka misstänkta, man märker ju att många av dem inte riktigt är som de verkar, exempelvis undrar jag vad storyn med Shelby är, hon pratade ju i telefon med någon på ett helt annat språk, och med Simon, han har ju fejk glasögon och ingen vet riktigt vad han gjorde i Gasa.. man vet ingenting i den här serien haha, och det gillar jag, mycket drama och intriger, så det ska vara.

Supernatural - 11x01, Out of the darkness, into the fire
Nu är världen helt annorlunda för Dean och Sam och något skumt har definitivt släppts ut i världen efter att Sam och Dean lät "The darkness" rymma från dess eviga fängelse! Jag tyckte det var så synd att han med bebisen skulle dö, men fint att tjejen kunde ta hand om bebisen iallafall, men lite orolig blir man ju att bebisen föddes med The mark of kane?! whot, vad betyder det, kommer stackarn vara den nya kane då, som Dean och Kane var? eller hur kommer det bli... Sen har vi ju problemet med att Sam fick sånna svarta vener och kommer få hitta ett sätt att överleva det, men såklart så sa han ju inget till sin bror, så typiskt!!

The Flash - 2x01, The man who saved central city
Stackars Caitlin som förlorade Ronnie igen, varför kunde inte han gamlingen dött istället, det var ju så fint att de hade gift sig och allt sånt. Så jag förstår Barrys reaktion i början, att han ville arbeta ensam, han förlorade ju inte bara Ronnie och Eddie utan även allt som hände med Dr Wells, det måste tagit på psyket en hel del!. Sen var det ändå lite fint av Wells att erkänna mordet på Barrys mamma så hans pappa kunde gå fri, men samtidigt så misstänkte jag att han inte skulle stanna, och det hade jag ju rätt i, han passar liksom inte in i Barrys liv längre och han är en rätt tråkig karaktär. Sen fick vi ju faktiskt se karaktären som sedan kommer vara huvudrollen i denb nya tv-serien Legends of tomorrow! spännande spännande!

Chicago PD - 3x02, Natural Born storyteller
Ett väldigt bra avsnitt tycker jag, det händer mycket samtidigt som "veckans fall" och jag tycker om att Lindsay är tillbaka men hennes mamma är ju verkligen sjukt jobbig, fattar hon inte att det inte är så bra att dricka och ta droger med sin dotter? och att det är hon som förstör? ne utan istället ska hon förstöra och försöka ta Voights bricka, vilket antagligen kommer bli riktigt komplicerat!. Undra hur lång tid det kommer ta innan de får ihop Jay och Lindsay igen, det är ett sånt typiskt par som kommer bli utdraget jättelänge innan de blir något mellan dem. Sen så tyckte jag det var så fint att Roman hjälpte de barnet och delade det med Burgess, så söt är han och hoppas att han träffar någon fin snart! och inte fallar för Burgess!

Grey's Anatomy -  12x03, I choose you
Jag gillade att veckans avsnitt av Grey's var väldigt Alex fokuserat, ibland känns det ju som om han blir bortglömd bland allt det andra och han har ju verkligen växt sjukt mycket som karaktär genom alla säsonger, så att få lite fokus bort från Meredith och till honom var precis vad som behövdes! Även lite kul att få referenser tillbaka till Izzie och hans förhållande, det var ju en sjukt stor del av Grey's tidigare säsonger, så att de inte blir "bortglömmt" är bra tycker jag. Jag tyckte om att Bailey stod för hennes anledning att ge Meredith låg lön och tyckte hennes "I'm a woman, hear me roar" kommentar var grym hah, klassisk Bailey, känns som hennes gamla jag kommer fram lite mer nu när hon är chef!

Veckans tv-serier - v.40

Tv-serier / Permalink / 2
Criminal Minds - 11x01, The Job
Jag är så himla glad att Criminal Minds är tillbaka, jag älskar den här serien så mycket! Iallafall, den här säsongen kommer ju tyvärr fortsätta utan Jennifer Love Hewitt då hon blev gravid, vilket är jättesynd för hon var en av dem som jag gillade i gänget, alltid när de försöker hitta nya medlemmar blir man alltid besviken, såsom i det här avsnittet, nu har skådespelerskan Aisha Tyler börjat som deras nya kollega och det var inget beslut jag gillade, har aldrig gillat henne ända sedan jag såg henne i Vänner. Men ja, får väll hoppas att det är tillfälligt och att hon bara är med till säsong 12 och att Jennifer Love kommer tillbaka då!. Även JJ var ju borta i mestadelen av avsnittet, men det är ju för hon fått barn  och vi vet ju att hon kommer tillbaka iallafall, vilket är ett måste för utan henne så blir Criminal Minds inte lika bra. Gillade att vi blev påminda av det fina förhållandet mellan Garcia och Morgan i avsnittet, behövdes efter denna långa tråkiga sommarpausen hihi.

Grey's Anatomy - 12x02, Walking Tall
Jag tyckte faktiskt det var kul att se Bailey i sin gamla "Nazi" roll som chef, dock förstår jag de andra läkarna när de blev lite väll mycket jobb för dem, men ändå roligt att se att hon äntligen är bossen igen och kan styra och ställa som back in the days! Tyckte även överasskningen att hon gjorde Meredith till Cheif of general surgery, så hon kan vara Baileys ,Bailey haha, smart tänkt där och det passar hon som. Jag tycker verkligen Grey's har blivit bättre sedan Derek dog, det känns som det var lyftet som serien behövde för att komma ut ur de lite tråkiga den hade innan. Jag hoppas att April kan få tillbaka Jackson som hon vill och att hon kämpar för deras förhållande trots att han är redo att ge upp nu... Kul att äntligen Amelia "pratade" med Owen också, tycker de är dags att de skärper sig och blir ett par hah.

Agents of S.H.I.E.L.D - 3x01, Laws of nature
Det var ett rätt bra avsnitt av shield den här gången, jag antog hela tiden att Jemma inte var borta, det är en sån typisk serie, som aldrig dödar folk då de gillar dem som är med haha. Men iallafall, lite intressant att hon verkade vara på en annan planet, jag tänker att den kanske är till för de som ändrats egentligen, såsom Skye och Lincoln, då det är en portal till en annan planet, och de är ju delvis aliens... hm. eller vad tror ni?. Det som är bra med att alla med Alien dna börjar bli "aktiverade" är att vi får nya karaktärer, nya ansikten, vilket den här serien faktiskt behöver då den kan bli lite stel annars. 

Chicago PD - 3x01, Life is fluid
Jag är ändå glad att, trots att Lindsay är sjukt deprimerad, att Jay blev kidnappad och gjorde att hon fick lite perspektiv och jag tror ju absolut att hon kommer att ta Voights deal om att bo med honom och dissa sin mamma, så det är skönt att de inte bestämde sig för att hon skulle vara borta och deprimerad hela den här säsongen iallafall. Sen så tycker jag det är så sjukt fint att Burgess och Ruzek ska gifta sig och jag hoppas att de kommer få ett fint bröllop med och att inget hemskt händer som det brukar göra i sånna här serier. Fint också att Platt gav henne sin börllopsbok så hon kan planera bröllopet, så gulligt, hon förvånar en varje gång! Sen att Olinsky har en dotter är så konstigt, det kommer definitivt bli mer komplicerat senare, hon kommer säkert behöva hans hjälp mer eller något liknande!
Till top