Film och serienyheter

Filmtrailers & Diverse / 1D, Nyheter, The daily show, fear the walking dead, heroes, star trek, twd, zayn / Permalink / 0
- Masi Oka kommer att återta sin roll som Hiro Nakamura i miniserien "Heroes Reborn", kul att se att vi kommer få tillbaka några av de gamla karaktärerna! 
 
- Det rycktas just nu om att CBS håller på att skapa en ny Star Trek serie! Och inte nog med det så jobbar de nu på Star Trek 3 som ska komma ut nästa år!
 
- Som nog alla vet så ska Zayn sluta i bandet One Direction, och ursäkta mig, men det har varit seriöst helt sjukt löjligt hur hårt människor har tagit detta, får mig att skämmas över världen vi lever i, herregud han är inte död han vill bara inte mer, respektera det. Men oroa er inte, enligt källor så jobbar han på ny musik och kommer garanterat fortsätta med en solo karriär istället!
 
- Nu har en kort teaser trailer kommit ut för den nya serien "Fear the walking dead" som är en spinoff serie på The Walking Dead , klicka på den här länken om ni vill se! - http://youtu.be/3Fal6iObZBE
 
- Eftersom Jon Stewart ska lämna The Daily Show så har dem hittat personen som ska ta över hans plats och detta är nykomlingen Trevor Noah!
Till top