Entourage (2015) - Recension

Filmrecensioner / Ari Gold, Entourage, komedi / Permalink / 0
Här om dagen såg jag den äntligen! Entourage filmen! Filmen kommer ju från den grymma tvserien Entourage som gick mellan 2004-2011 med sina 8 säsonger! Filmen var inte helt ihopkopplad med tvserien med jag tycker ändå att man ska ha sett serien först för att förstå karaktärerna och deras förhållande, för gör man det, då får man en helt annan upplevelse! Om inte annat se filmen, sen se serien och sen se filmen igen haha. I filmens huvudroller ser vi då Kevin Murphy, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven och Rex Lee.
 
Jag älskade filmen, enligt mig gick den över mina förväntningar och jag tyckte verkligen den var classic Entourage!  Jag älskade att ha exempelvis Ari Gold och hans roliga ilskeproblem tillbaka, Ari Gold är verkligen en av mina all time favorit karaktärer och utan honom, ingen entourage och hans förhållande med bland annat Lloyd var lika roligt som alltid!
 
Sen gillade jag också att se hur långt karaktärerna har kommit och hur de utvecklats, exempelvis turtle, gillade att se lite mer hur det gick för honom och se alla skämt om hur smal han har blivit sedan serien gick på tv, det var verkligen något de skämtade om mycket!
 
Jag tyckte inte alls filmen var överdriven eller att de inte skulle gjort filmen utan hållit sig till serien, som man kan känna ibland när vissa tvserier drar ut på sig själva genom att göra en film. Utan den här filmen behövdes verkligen och jag ville nästan inte att den skulle ta slut, det fick mig nästan om annat att önska att tvserien var tillbaka eller att dem kommer att göra ännu en film, man får liksom inte nog av Entourage gänget, dem är episka och jag älskar den!
 
Så ja, man kan lätt säga att filmen var grym och om ni sett entourage, se filmen snart! Och säg jättegärna vad ni tycker sedan!
Till top