Favoriter - Komedier!

Film & Serietips / favoriter, komedi / Permalink / 0
Det här inlägget var faktiskt lite svårt men också väldigt roligt att göra, jag älskar bra komedier, att hitta en komedi som verkligen kan ses om och om igen är det bästa jag vet och nedan får ni en liten lista på de filmer som är precis så för mig! Älskar dem och har ni inte sett alla nedan, så gör det!
The Heat (2013) - När jag första gången såg The heat, blev jag hel förälskad! The heat är en av de absolut roligaste filmerna jag någonsin sett, Melissa McCarthy är min favorit komediskådespelerska och hon gör sin roll i den här filmen helt klockrent och därför passade även Sandra Bullock som den karaktären hon fick, en lite stel och tråkig FBI agent som faktiskt blir utdragen ur sitt vanliga liv av Melissas karaktär och de bara kompleterar varandra så sjukt bra och det gör filmen så sjukt rolig och jag skrattar åt något i varje scen och se den genast om ni inte sett denna genialiska film!

Due Date (2010) - Även här har vi en komedifilm som jag bara ÄLSKAR, Robert downey jr och Zach Galifianakis är lite som jag beskrev Melissa och Sandra i The heat, två karaktärer och även skådespelare som kompleterar varandra så väll och eftersom de är så olika och eftersom de åker på en roadtrip på grund av Zachs karaktär så kan verkligen allt hända, och de sakerna som händer, är så roliga, ler bara när jag tänker på den här filmen! 

21 & 22 Jump Street (2012 & 2014) - Jag kommer nog aldrig älska två skådespelare så mycket tillsammans och samtidigt separat som jag gör Jonah Hill och Channing Tatum! De är två extremt duktiga skådespelare och jag har verkligen alltid älskat Jonah Hill och jag tycker verkligen han förtjänar allt bra i världen, och jag visste verkligen inte hur duktig Channing Tatum var på komedi för än jag såg de här och oj, va bra det blev! 21 och 22 jump street är precis sånna filmer som kan göra vilken dag som helst bättre och som enligt mig passar alla i alla åldrar, okej kanske inte barn, men typ 16 och upp? hahha kanske yngre? well well, den är iallafall sjukt rolig och jag hoppas hoppas verkligen att den 23 jump street är in the works!

We're the millers (2013) - Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle gilla den här filmen första gången när jag såg den, men oj så fel jag hade. Jag tycker att filmen har mycket känslor, både goda och ledsna men det skiner verkligen igenom en humor som är så rolig men också lite "realistisk" om ni förstår vad jag menar samtidigt, det är lite vad som händer när man blandar tre random människor på en roadtrip, man vet aldrig vad man får eller vad som kan hända. Jag tycker faktiskt att stjärnan i filmen är Will Poulter, han är så sjukt gullig och ger en bra kontrast till de andra lite mer extrema personligheter! Jag skrattar iallafall varje gång lika mycket och jag rekomenderar den här filmen starkt!

Easy A (2010) - Jag älskar Emma Stone, hon är genialisk i allt hon gör och jag tror verkligen att hon är en one of a kind människa och jag blev så glad första gången jag gick ifrån bion och hade sett den här filmen. Den är söt och rolig på samma gång men den blir väldigt seriös under flera tillfällen men det är en komedi och trots att den stundvis är lite överdriven så gör det verkligen ingenting för att tanken bakom filmen är fortfarande grym och jag älskar de små kommentarerna här och där som gör filmen riktigt rolig och bara allmänt awesome.

Kick-Ass (2010) - Kick Ass blev jag kär i såfort jag såg trailern för filmen, jag visste redan då att den skulle vara sjukt bra och det var den! Jag älskar idén att en nörd soom älskar serietidningar bara bestämmer sig för att köra på, och bli en riktigt superhjälte, jag älskar att de satte snygga Aaron Taylon-Johnson i rollen, han passar så bra in i den och jag gör ett sjukt bra jobb. Allt är så nördigt och så roligt och så himla charmigt och jag rekomenderar den starkt för er som är nördiga som jag, och annars med, hela idén är bara så bra!!
Till top