Veckans tv-serier del 2 - v.5

Tv-serier / Permalink / 0
 
Parenthood - 6x13, May god bless and keep you always (Serieslut)
Jag är så ledsen, Parenthood har nu tagit slut, för alltid. Hatar när en serie man älskar tar slut och man känner att den borde fortsatt ett par säsonger till, samtidigt som det är så himla fint att den får ett välgjort och välförtjänt slut då de vetat ett tag nu att serien skulle sluta. Fint att avsluta Parenthood med ett bröllop och en framtidsblick, men det som var så jobbigt var ju att den slutade som jag fruktade, att fina Zeke dog, dock så fick dem det att bli fint genom att ha en baseboll match där man fick ett perfekt avslut, tyckte det var fint att se Max och hans utveckling och hur han verkade påverkas av Zekes död.
 
Tyckte det var bra att Crosby fortsatte med the luncheonette och tog med sig Amber, det är ju trots allt hans dröm, och att även Adam fick jobba med barnen på skolan var bra eftersom han med bör få jobba med något som gjorde honom lycklig! Lite roligt att precis mot slutet så hoppades jag att man skulle få se Ryan, då han ändå är pappa till Ambers son, och så fick man det och en liten överasskning, Ambers nya pojkvän! (Hej George från Hart of dixie!) så det gillade jag! Också roligt att se Sarah lycklig och att hennes bröllop gick smärtfritt och det var så fint! Och vi alla är nog glada över att Joel och Julia är där dem ska, tillsammans! Jag är nöjd men jag kommer definitivt sakna serien, det var min veckodos av mys tv! Hejdå, tack för dessa säsonger!
 
Criminal Minds - 10x13, Nelsons Sparrow
Woa, här fick vi oss en liten överasskning, Gideon! Visst det var ett tragiskt sätt att ha "honom tillbaka" men att han inte är helt bortglömmd och att dem tog upp honom igen efter alla dessa år är något som gör att jag bara älskar Criminal Minds mer! Jag blev lite orolig när man fick se Spencer i början, ledsen i sin bil, först trodde jag det var något med hans mamma, men sen kom jag på att jag inte äns visste vad somhar hänt med hans mamma, det var så länge sen, sen tänkte jag att det hade något att göra med hans flickvän som dog, men att det var Gideon, var med hemskt, stackars Spencer, hatar att se honom gråta. Men det var kul att se Gideon och Rossi när dem var unga. gillade dem flashbacksen! Bra avsnitt tyckte jag!
 
Stalker - 1x14, My hero
Pheobe Tonkin gästspelade som ett offer för det här avsnittet, tyckte det var roligt, gillar hennes australenska dialekt! Gillar att Stalker får sådana skådespelare att vara med, det ger det mer hopp för att dem ska få fortsätta,eftersom jag älskar serien, den är verkligen bra! och spännande! Avsnittet var spännande, men hemskt, stackars henne som förlorade sin kille sådär, usch, kan inte äns tänka mig! Tyckte om ännu en gång att de inte lämnade Beth själv och det är nog en av de få serierna som faktiskt gör så, trotsar att någon säger att de vill vara själv och faktiskt visar att dem är där, anytime, ingen vill nog vara ensam när man har två stalkers efter sig!
 
The 100 - 2x10, Survival of the fittest
Men åhhhh, självklart, så typiskt att avsnittet skulle sluta så, så typiskt att Lincoln skulle svika Bellamy, och Clarke som vekligen tror på honom och verkligen övertalat alla om att  Bellamy ska komma in och hjälpa dem, men sö blir han sviken och vad händer nu?! Jag tycker om Clarke och Lexas "förhållande" till varandra nu, de har hela tiden en maktkamp mellan dem samtidigt som man märker att Lexa får mer och mer respekt för Clarke! Octavia är ju cool som bara vågar göra vad som helst med The grounders, dock är hon ibland lite envis hah men det vann ju henne respekt från en av ledarna! Tycker det är kul när man får se lite av jordens djur och hur dem har blivit, exempelvis den galna gorillan som var efter dem, snacks om att djuren blivit läskiga!
 
 
 
Till top