Veckans tv-serier del 1 - v.9

Tv-serier / Permalink / 0
Den här veckan har det varit massor av avsnitt som inte har kommit ut så det första inlägget är bara tre avsnitt, har inte hunnit se Arrow och Chicago PD ännu, men de och resten kommer i slutet av helgen hihi.
 
The Walking Dead - 5x11, The Distance
Det är alltid spännande och nervöst när de träffar nya människor, och man kan verkligen förstå Rick som är försiktig när det kommer till nya människor som har skapat sig ett "community" då de blev lite ärrade efter både Woodbury och Terminus, så jag förstår verkligen att man inte litar på det i första taget precis! Dock har jag hört om Alexandria safe-zone som de är vid nu, hoppas de är goda människor där för än gångsskull, bara sjukt om de med är psyko. Jag gillar Aaron, hoppas han är så snäll som han verkar, han verkar ha ett gott hjärta och det var så fint när han var orolig för sin pojkvän! Roligt när Rick tvingade honom att smaka på äppelmoset som han hade med sig, han var som ett barn som verkligen inte gillade det haha. Det hade varit fint om de kunde komms in där nu och faktiskt få ett hus, och leva där ett tag, var ju typ vid Hershels farm som de sist levde lite som riktiga människor. Åh spännande, jobbigt att vänta en vecka varje gång!
 
The 100 - 2x14, Bodyguard of lies
Nu börjar det verkligen hända saker, äntligen börjar kriget starta lite mer ordentligt och oj, mina misstankar om att Lexa tyckte om Clarke som mer än en vän och ledare stämde! Har tänkt på det från början, hon har typ sänt ut en flirtig vibe mot Clarke länge nu, va rätt fint faktiskt. Men jag vill ha Clarke med Bellamy fortfarande! Visste att Octavia skulle få reda på att Clarke och Lexa visste om missilen, men hon tog det rätt bra och jag förstår att hon är arg och inte vill va hennes vän, för kom igen, hon själv kunde ju dött! Glömmer ibland att Wick är med haha, att han och Raven hooked up förstår jag, som hon sa så är de påväg mot krig, så man får passa på! Gillar honom, och tyckte det var bra att han sa att han inte ville spela spel och att hon får göra ett beslut. De som letar efter the city of life känns så seg, jag gillar Murphy, men deras resa känns skum och utfyllande bara haha, självklart så var inte staden där de trodde, men uppenbarligen så är det något pågång!
 
Pretty Little Liars - 5x21, Bloody Hell
Ja men som vanligt är det så töntigt att A är överallt och alltid är dem lika dumma och inte vet vad som väntas, självklart händer det något med Spencer i London med, blodet var ju bara skumt, förstår att han som intervjuade henne blev tveksam och undrade vad fan som hände, det hade jag nog med gjort! Äntligen kyss mellan Aria och Andrew, han är så söt och hjälper henne så mycket, aws! Självklart ska det va fler fel på tävlingen som Emily skulle vara med i, gillar att se henne dansa, men självklart är allt med Allison ett problem.. Tycker det är töntigt att de försöker vara "snälla" mot Allison igen för de inte tror hon är A (hahaha no shit) så uppenbart! Hon är ju fortfarande knäpp och som Spencers mamma sa så har hon redan ljugit så sjukt mycket. Och no surprice att någoni fängelset eller som jobbar där är A eller jobbar för A. omg... haha.
Till top