Oculus (2013) - Recension

Filmrecensioner / Oculus, Skräckfilm / Permalink / 0
Igår såg jag filmen Oculus från 2013. Filmen handlar om två syskon som försöker bevisa att en tragedi där deras föräldrar blev mördade blev orsakat av en övernaturlig kraft i en gammal spegel som familjen har i sitt hus. I filmens huvudroller ser vi Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff och Rory Cochrane.

Filmen var rätt bra, inte den bästa skräckfilmen jag någonsin sätt men nu för tiden är nästan inga skräckisar bra och jag vill verkligen så gärna hitta fler bra filmer inom den här genren! Dock så var filmen ändå helt okej och ganska creepy så kan ju ändå på så sätt rekomendera den för er om ni är som mig och har sett de flesta andra.

Dock så är filmen en sån man endast ser en gång då halva grejen var att man inte riktigt visste vad som hände eller vad som var på riktigt, så man blev ju rätt förvirrad, så på så sätt var det ingen dvd-hylla film som jag kan se om igen. Och en negativ sak var väll isåfall skådespelandet, jag tyckte att barn-skådespelarna i filmen var riktigt duktiga men de två vuxna som de handlade om (syskonen) var sådär, de kändes lite B ibland och jag tror de kunde valt bättre folk för filmen.

Men ja, helt okej film, inget superbra men inte heller jättedålig, så där får ni väll kolla på trailern och själva avgöra om filmen är sevärd!
Till top